Dusim sa!

philips

Necháp ma zle, ale keď sa u teba vyskytne to, čo si popísala tak je to dôvod na návštevu pphotovosti a nie fóra.

terez244

ďakujem vám :) bola som u doktora hneď ráno a bola to hnisavá angína, už mám antibiotiká a je to ooooveľa lepšie :) len v tú chvíľu som spanikárila, lebo som si dávala obklady, a tak, a nič nepomáhalo, spolubývajúca vydesená... nevedela som koho popýtať o radu.
philips, ďakujem za empatiu ;)

RNG

Samozrejme chod k lekarovi, lebo iste nemas po ruke ziadne potraviniove doplnky ucinne na taku nakazu.
Ja osobne toto adresujem okamzite roznymi doplnkami, najma citricidalom v roztoku , pitim aj kvapkanim do nosa, oreganovym olejom, serrapaptazou, collostrom a extraktom z olivovych listov.A samozrejme vyssimi davkami vitaminu C, az 1 gram esteru C kazdu hodinu. co potlaca rozne virusy. Tj bojujem naraz proti roznym moznym nakazam, od bakterii cez plesne a mykozy az po virusy.Necakam, az by mi lekari zistili, co tam vlastne to sposobuje, ale porazim to skor nez by sa to malo moznost rozvinut do vaznej choroby.
Takze ja tomu nedovolim dojst tak daleko, a zastavim to skor, nez by malo dojst k horuckam a poskodenim tela, nech je to cokolvek. Viac pozri cez google.sk pod temou infekcie a mojim nickom

Nebertotak

Typická ťažká angína na ktorú potrebuješ antibiotiká najlepšie penicilin. Prípadne kloktaj slanú vodu a pomaly popíjaj čajíky.

Nada55

bez cim skor k lekarovi....uz to neries sama ,naco cakas?predpise ti lieky a ulavi sa ti a mozes chodit aj do skoly ,ked nemozes ostat doma,hlavne ze ta vysetri odbornik..