Znicena plet co teraz?

Príspevok v téme: Znicena plet co teraz?
cajka

caute
uz dlhsie ma trapi plet. najskor som mala len pory a vyrazky fliaciky po nich . Chcela som sa toho zbavit a tak som parkrat bola na chemickom pilingu. Ziadna zmena. o rok neskor som citala diskuzie o laseroch a kedze som nasla celko m dobru akciu na polovicnu cena skusila som to. avsak po tejto kure sa mi urobili pory vsade a celkovo mam plet taku dorasovanu nerovnomernu strukturu aj farbu. proste nevim co sa mohlo stat. mam 36 rokov a vypadam starsie . vobec neviem ci tu ma dakto skusenost s takym osetrenim . ak ano poradte da sa daco obec robit s tym?

laura321

microdermalnu kolekciu od mary kay som mala, je nehorazne predrazena , za 2 pripravky tusim cez 60 eur, rovnako ucinne peelingy maju aj ine kvalitne znacky. ak uz peeling na velmi zlu plet, isla by som skor do tych chemickych s nizkym obsahom kyseliny glykolovej , tam su tie ucinky viditelnejsie /ale pouzivat len v zimnych mesiacoch/.

poradkyna Nika

Ahoj ja som senior consultant v Mary Kay.Fakt suprova kozmetika.A ak ti mozem poradit ak nemas svoju kozmeticku poradkynu tak ti mozem pomoct.Na tvoj problem by som zvolila od nas samozrejme cistenie, microdermalnu kolekciu a serum na pigmentove flaky a samozrejme krem .Ucinok je neuveritelný.Bolo by najlepsie keby si si to vyskusala aby si videla ze to je super efekt.

zuzi74

Po vysadeni antikoncepcie sa viacerym dievcatam zhorsi plet. Pri takom chemickom sajrajte by si potrebovala ocistit pecen a pomohlo by to aj na zenske problemy a aj na akne. Lenze niektore zeny su proste pohodlne a radsej budu do seba davat tablety a nicit si este viac organizmus ako by si mali trosku o tom prestudovat a snazit sa do hlbky riesit problem.

waki

Zuzi....ja viem ze to nieje bohvie co alee skusila som ju raz vysadit a neskutocne sa mi zhorsila plet ...jednoducho ked mam hormonalnu nerovnovahu nic ine mi neostava.. a pomaha mi to nielen na akne

zuzi74

waki a co takto precistit telo zvnutra? Tie hnisajuce vyrazky sa neobjavuju len tak z nicoho nic. Chemickou antikoncepciou si naozaj moc nepomahas.

MarilynMonro

waki áno citrón si dávam neriedený. Najprv som skúsila zriediť, ale veľký efekt to na mňa nemalo, potom som skúsila neriediť, ale vyskúšala som to len na jednej vyrážke predsa len je to dosť silné a videla som na druhý deň vlastne ešte v ten večer, že vyrážka je už suchšia. A tak som neváhala dať si to všade kde trebalo. A nakoniec teraz si to ráno natieram sem tam keď sa mi chce na celú tvár a po 15-tich minútach umyjem. Toto mi robí dobre na póry a aj celkovo myslím, že odkedy to praktizujem, tak vyrážka sa zničí ešte v zárodku a nevypukne a okrem toho mala som aj pigmentový fľak okolo úst asi od slnka a citrón mi to krásne zjednotil, vybielil. No konieckoncov na každého platí čosi iné, a vážne radím najprv to skúsiť len na jednej vyrážke, čo to urobí.

waki

ja sa uz bojim skusat vselico....po kazdom jednom pripravku mi to bud mizlo minimalne 2 mesiace alebo sa to zhorsilo . Nad tym citronom som uz uvazovala ale mam dost citlivu plet a bojim sa co to somnou urobi. Raz som si objednala z internetu ze "hotovy zazrak" AKNEFORMULA sa to vola....Drahe to bolo neskutocne ale vsade ohlasy ze vaaau super tak som to vyskusala ....ani najhorsiemu nepriatelovi by som to nepriala. Kto to mal v plane skusit to, tak urcite nie na tvar, maximalne tak na chrbat ze co to urobi .....ale ja som po dvoch mesiacoch mala plet zhorsenu 5 nasobne. Vsetko som mala nahnisane a strasne bolave. Nakoniec som skoncila na chirurgii museli mi narezat okolie pod pravym licom lebo tam bolo strasne hnisave lozisko a inak sa nedalo. Takze uz vazne sa bojim vselico skusat . Momentalne vsak musim kvoli tomu uzivat anticku a je to ako tak upravene ale pri kazdom pokuse este viac zlepsit plet to vacsinou nedopadne dobre ......A na tie pory jedine co sa mi osvedcilo je Gafrova mast s ichtamolom ..kupis si to v kazdej lekarni.

Na okolie nosa, celo a tam kde mam rozsirene pory si to poriadne natriem taku hrubu vrstvu a tak sa s tym doma promenadujem kazdy tyzden celu sobotu :D a fakt to zabera