Mám 16 a nemám spermie!

Príspevok v téme: Mám 16 a nemám spermie!
antispidrman

Tak mám 16 rokov a zatiaľ som svoje spermie nevidel. S masturbovaním nemám problém, orgazmus dosiahnem. Zdá sa mi to čudné, keď v dnešnej dobe ich majú 11 ročné deti na rukách. Je to možno aj tým, že mi neskôr začala puberta (v triede som najnižší meriam 171 cm a vážim 49 kg a chlpy v rozkroku mám iba cca 2 roky)Nedávno som bol u urologa ale s hrčkou na prsniku (zdurena prsná žľaza) a ked mi robil kontrolu tak mi povedal, že mám jeden semenník väčši mierne ako druhý.Povedal, že ma to na živote neohrozuje ale že sa mi môže stať že budem neplodný ale tiež povedal, že sa to môže napraviť. Prosim vás o normálne rady a ak mate niekto podobne skusenosti, nerobím si srandu, už som z toho zúfaly, predstava že nebudem mať deti ma desí, nakoľko mám deti veľmi rád.

antispidrman

Áno žiadna tekutina. Nefajčím, nepijem. Nerozmýšľam nad tým, len ma to znepokojuje. Ďakujem za normálne odpovede.

Agnes989

Ako to myslis ze nemas spermie, to ako ked si vyhonis tak nemas ziadne semeno, ziadnu tekutinu? Ak hej, tak s tym chod k lekarovi. Prakticky kazdy muz ma semenniky nerovnako velke a nemaju s tym ziaden problem, ani pri plodeni deti.

usb

Chach, a ty ako prosim ta, vies, ze 11 rocne deti maju na rukach spermie? Si robil anketu? Tie vase zvieratka vidiet len pod mikroskopom chlapce. A na 16 rokov uz uvazujes nad potomstvom. To si nejaky vyspely. Nerovnaka velkost semennikov je bezna vec, co som citala. Venuj sa zalubam, akym sa ma venovat 16rocny chalan a nie nad spermiami a detmi rozmyslaj.

lolitkka

Ahoj...to co ti povedal doktor je blbost aj s jednym semennikom sa daju spravit zazraky...a neboj mas iba 16 rokov, stale sa vyvyjas ale mozes tomu pomoct-viac jedz kvalitnu stravu, cvic, ziadny alkohol a hlavne fajcenie!!je zabijak spermii..a tiez nechodievaj do cinskych restauracii, varia tam svinstvo zabija to nielen spermie ale aj mozog