Zmrazenie bradavice

Príspevok v téme: Zmrazenie bradavice
paula-29

Ahojte, :) mám na ruke na prste bradavicu a chcem sa spýtať že ako sa dá odstrániť úplne. !! :D neviem či mám ísť s tým ku kožnej lebo že vraj to ona zmrazí dusíkom lenže ja sa bojím že to bude bolieť prosím poradťe mi aké máte skúsenosťi a hlavne či ste už absolvovali to zmrazenie a či to boli ?! :) Ďakujem..

paula-29

Super dakujem vám. :) a máte ešte nejaké iné skúsenosti z lekárne nejaké vodičky alebo niečo čím by to ešte šlo alebo tento spôsob je najlepší.. ?? :)

Agnes989

No asi mala bradavica na ruke ani neboli, ja som mala na nohe velke a to teda bolelo ale zase tiez nic hrozne, dalo sa to vydrzat.

ni-ka

mna to nebolelo vobec,len po chvilke to troska palilo/stipalo,ale asi len 10 minut...po mesiaci bradavica vyschla a odpadla...nemala som ani pluzgier ani jazvu,ostala mi tam normalna pokozka...
mne kozna povedala ze to boli,tak som cakala ukrutnu bolest ale mna to teda vobec nebolelo...injekcia u zubosa boli viac :-)

Agnes989

Ono je to lepsie riesit cim skor, ja som cakala dva roky, videla som, ze cosi mam na nohe, ale nebolelo to, neobmedzovalo ma to, tak som to neriesila a cakala, ze to samo zmizne. Lenze ono sa to stale rozmnozovalo a ked som konecne dosla k lekarke, uz som mala na stupaji bradavic 9. Samozrejme ked ti vypalia 9 bradavic naraz je to ina bolest ako ked ti vypali jednu, preto by som uz nevahala.

mate59

neboj sa vobec to nebolí.Lekár má niečo ako vatovú tyčinku, namočí ju do dusíku,a priloží na bradavicu asi 3x.Nie je nič cítit, asi ako keby ti tam priložil kúsok ľadu.Ale do rána sa ti spraví na tom mieste pluzgier a ten až praskne tak potom to može boliet ako odrenina,ale samotný zákrok je uplne bezbolestný.Na tom mieste mám aj po 4 rokoch bledšiu kožu v priemere asi 3mm, na chrbáte ruky medzi palcom a ukazovákom.Bradavicu som mal len raz a tú mi vypálili dusíkom.

Agnes989

Ja som na tom bola pred rokmi, na nohe na stupaji som mala niekolko bradavic. Zmrazila mi to dusikom, no ano, boli to, ale da sa to vydrzat. O nejaky cas som isla na zrmazenie znova, pre istotu, bolelo to, prezila som. Na stupaji je to ovela horsie lebo ked som chodila, stale ma to bolelo, nemohla som normalne chodit, krivala som. Ale pomohlo to. Hoci som najskor mala pocit ze nie, aj o par mesiacov to vyzeralo stale rovnako. Ale potom to zrazu zmizlo. Proste tie bradavice tam ostali este par mesiacov hoci uz boli mrtve, teda bez virusu. Odvtedy preslo vela rokov, nikdy sa to nevratilo. Keby som mala zase bradavicu, isla by som na zmrazenie znova.