Obavam sa zlyhania

Príspevok v téme: Obavam sa zlyhania
zufaly563

Neviem ci do tejto kategorie patri moj problem, ale nechaam na posudenie adminovi.
Obavam sa zlyhania v sexe. Mam priatelku, ktoru neviem uspokojit. Sex sa mi paci aj priatelke, ale problem je, ze nevydrzim. Do sexu idem s obavou ba s presvedcenim, ze opat zlyham. Neviem sa zbavit toho pocitu. Jednoducho sa mi to neda. Som z toho "na prasky". Vzdy po sexe sa mi navodi taka nalada, ze opat som nic nevydrzal, ci to ma vobec zmysel sexovat. Ono je asi problem v mojej hlave, a ze to tam mam nejak zakodovane. Je to pre mna sklucujuci pocit, ked vidim, ako sa lubime s priatelkou, ale po intimnej stranke som uplne k nicomu. Da sa zbavit nejak tohoto pocitu?

Slobodna

ehm koľko máš rokov?Toto sa stáva skôr mladším mužom. To by ti potom skôr chlapi poradili konkrétne ako dlhšie vydržať.
Nemysli, pri sexe sa predsa nemyslí ;)

zufaly563

zivocisny sex? fuha to sa obavam, ze by som bol tak vydrazdeny, ze by to skoncilo este skor, nez by sme stihli nieco zacat.
Ja proste idem do toho s tym, ze ano zas zlyham. Pri sexe sa snazim mysliet, ze vydrzim, ze musim a nic :/

Slobodna

Dá. Jednoducho nerieš a užívaj si to s ňou. Ako si presne sám podotkol - problém je len v tvojej hlave. Ak máš zakódované zlyhanie, tak určite zlyháš. Asi by to chcelo zo strany partnerky poriadne vydráždiť, až tak, že by sa ti mozog úplne vypol, proste živočíšny sex bez rozmýšľania. Stačí jeden úspech a všetko sa zmení :)