Viete poradit s nechtami?

Príspevok v téme: Viete poradit s nechtami?
lucas0194

Dobry den.

Zaujimalo by ma, ci nahodou niekto nepozna nejaky dobry trik na zamaskovanie ohryznutych nechtov? Ide o to, ze pondelok mam jeden dolezity pohovor a nechcem, aby to malo nejaky vplyv na moju uspesnost. Hodlam s tym prestat. Od vcerajsieho dna si ruku do ust nedam, ale do pondelka sa to uz nijak nevyriesi. Bol by som vdacny za nejake rady a napady.

gracelinda

podla mna by uplne stacilo vziat normalny pilnik na nechty a pekne ich opilnikovat, zarovnat, vyhladit. U priatelky, mamy, sestry alebo kamaratky ho urcite zozenies :D

lucas0194

5.5elsa:
Hej, aj to su dovody, viem kde to prameni, ale to sa tu vyriesit neda. Preto sa pytam na nejake jednorazove riesenie skor. Vdala vam obom, zrejme to bude najlepsie nejak ukryt len.

5.5elsa

lucas to načo robíš si nervózny máš stresy? ako by si to schoval nijako pod stôl :D nalepiť umelé nechty si tam nemôžeš keďže nie si žena prelepiť bielou náplasťou akože úraz iné ma nenapadá no :)no privrel si si prst do dverí asi tak :)

swistica

tak zene by som poradila nalakovat nechty, ty by si bol asi z nalakovanymi nechtami divny. Podla mna Ti nezostava nic ine iba skrivat nechty. Podla mna sa zase cielene na nechty pozerat nebudu.