Priatel ma tlaci do sexu

Príspevok v téme: Priatel ma tlaci do sexu
Zuz...anka

Ahojte.

Mám 28 a mam priatela, ktory ma 35. Som s nim uz skoro dva roky. Problem je v tom, ze doteraz sme spolu nespali. Viem, ze sa z toho zasmejete, ale ja som este panna a nejako mam pred tym prvym sexom respekt.. jednak sa ho bojim, ale aj vaham ci to chcem "dat" prave jemu. Je mi s nim super, ale priatel uz zacal na mna tlacit, ze ak to ma takto pokracovat, tak si pojde hladat inde.. viem, ze ma uz vyssi vek, iste potreby atd. ale ja som stale pri nom este zdrzanliva. Poradte mi, mam sa premoct a ist do toho, ci cakat kym sa mi utrasie hlava?? Chudak si uz mozno aj mysli, ze ho vodim len za nos :( (btw.priatel nevie, ze som panna - mala som jedneho super kamosa, s ktorym ma par krat videl vonku a mysli si, ze sme boli frajeri - teda aj sexovali spolu) Dakujem

sampon

Tato tema hovori ovela viac o zakladatelke , ako o jej priatelovi:

-priatel ju telesne nepritahuje, takze je s nim kvoli niecomu inemu ako pise

-robi jej velky problem poskytnut 2 roky partnerovi sex, co pre zenu neobnasa nic viac, ako roztiahnut nohy. Ak nie je ochotna partnerovi poskytnut ani toto, tak je to vztah velmi jednostranny, kde sa od partnera pozaduje vsetko a partnerka nie je ochotna poskytnut nic.

-je uplne normalne, ze ju chce partner opustit kvoli tomu. Nenormalne by bolo, keby s nou chcel ostat.

carpe diem

a este, si neodpustim, prepac. ale ty si pisala, ze aj ti tam dava prsty, takze ked je pre teba panenstvo len technicka otazka, tej blany, tak s vysokou pravdepodobnostou ju uz tiez nemas, mozno by si bola prekvapena u gynekologa ;)

carpe diem

nesuhlasim, panna je stav mysle. ty si tazko panna, ked robis vsetko okolo, videl ta nahu, tvoje najintimnejsie partie, mas normalne orgazmus z toho... pre mna to nie je panna, lebo takto moze jedna robit aj s desiatimi a este sa furt hrdi ze je panna a pritom s desiatimi zdielala najintimnejsie veci... a nejaka nepanna bola pritom len s jednym, ale ta "panna" sa aj tak bude citit ze je nieco viac. nic len pokrytectvo to je :)

carpe diem

na 99,9% fake tema
a ak nie. ty vobec nie si panna inak. ved pises, ze robite vsetko okrem "zasunu" a tam by som to videla skor, ze sa patologicky bojis tehotenstva, lebo podvedome (aj vedome) vies, ze s nim nechces ostat.

Prezyvka55

Zuz...anka prides mi trochu ako nesvojpravna ale nevadi :D ze rodinne nezhody, rodina by ho neprijala.

Ale inak, vseobecne ten vas vztah by som nejako neriesil kedze vam sucasny stav vyhovuje lebo ak by nie uz v nom nieste obaja. Pravdepodobne on aj tak ma na tych tyzdnovkach niekoho, lebo by bol velky trulo kebyze nie a od teba ma potom na oplatku ten full service, cize to je ten dovod preco ta este nenechal :).

Isabell

Zuzanka ja som bola pannou až do 31 rokov a moja kamoška jedna má 36 a je stále panna. Ja neľutujem že som čakala na toho pravého až tak lebo o to lepšie to stálo zato. Robiť to s niekym koho skutočne miluješ a tešíš sa naňho. Ty ak toho až tak nemiluješ tak ho nechaj ísť. Nájdeš si lepšieho. Je kopa rozvedených alebo aj nezadaných mužov. Veď aj mladšieho si môžeš nájsť.