Šetrná farba na vlasy?

Príspevok v téme: Šetrná farba na vlasy?
maminaBB

Prosim o nazory a skusenosti ... mam dlhe odfarbovane vlasy, bohuzial su tak dlhe a huste, ze mi jednoducho financne nevychadza chodit do kadernictva sa farbit aspon kazde 2-3 mesiace, no som sediva a farbenie potrebujem. Zacala som uvazovat na farbenim doma, len si nechcem vlasy este viac znicit. ktora farba by bola ok aj na farbenie doma tak aby vlasy pekne zafarbila no moc neznicila????

zuzi74

maminaBB, tiez som za profesionalne farby. Tie drogerkove a hlavne bez amoniaku ti nezafarbia dobre sediny. Este chcem poradit, ze ak si zafarbis teraz cele vlasy, potom sa snaz ostatne razy dofarbovat uz len pri korienkoch vyrastene vlasky, aby si ich nenicila cele neustalym farbenim. Na to by bolo fajn, aby si pouzivala stale ten isty odtien.

hgxxx

ja ked som si farbila vlasy na rysavo, tak farby sa mi velmi vymyvali tak som isla do pbchodu s profi farbami a tam mi pani poradila aku farbu si mam kupit a aky peroxid , ako dlho nechat posobit.. a bola som velmi spokojna

nfc b

to farbenie je uplne to iste co mas doma, v tom obchode ti predavacka presne poradi aky peroxid si mas kupit a aky pomer namiestat. je to uplne jednoduche a lepsie ako tie farby z drogerky a aj lacnejsie. kup si loreal majirel ak tam predavaju , alebo iona.

maminaBB

Lenze ja nie so kadernik, budem vediet urcit spravny pomer a namiesat co treba tak aby to bolo ok? Predsa len tieto na doma je tam vsetko gramazne dane. O jednom obchode viem aj tu v BB kde predavaju profi, ale ma to nikdy ani len nenapadlo.

bbvx

vsetky tie farby su rovnako nesetrne k vlasom. kup si kadernicku farbu a zafarb si s nou vlasy sama. su skoro v kazdom meste obchody s profesionalnymi farbami ale vies zohnat aj na nete

maminaBB

Este mi nie je celkom jasne aky je rozdiel medzi Loreal Preference "Feria" a "Recital". Alebo radsej skusit Excellence krem??? Nechcem si vlasy donicit.

maminaBB

Tak som na uvod skusila Loreal casting creme gloss svetlu blond pieskovu a som sklamana. Vyberala som setrnu bez amoniaku a chytila podstatne tmavsie ako som chcela a navyse sediny mi na hlave svietia dalej. :-( Teraz neviem ci ist do niecoho agresivnejsieho ako je Loreal preference, alebo cosi ine?

Majli

Dobrý den, z drogeriovych možem poradiť Loreal alebo Garnier,s tymi su mnohe ženy spokojne a ešte wellaton . Držim palce nech doma farbenie zvladate,som kadernička,ale niesom uplne proti domacemu farbeniu,chapem,ze z dnešnych vyplat sa nedá mať nejake eurá nazvyš... kedže su zosvetlovane,nezabudajte aj hodne vyživivať... Prajem všetko dobre ,s pozdravom Maja :)