Nemáte strach z nej?

Príspevok v téme: Nemáte strach z nej?
ebola

Čo ak nám hrozí niečo v podobe španielskej chrípky alebo moru ako v minulosti?
Čo ak sa rozšíri do celej Európy a vyzabíja polku ľudstva a nastane masový chaos.
Prečo dovolili futbalistov zo Španielska aby prišli na Slovensko? Čo ak niektorí z nich prišiel do kontaktu z tou nakazenou?
Nedesí vás to?

Slobodna

Múdry človek sa zamyslí, či sú tieto choroby skutočne do sveta vypúšťané náhodne, takisto šírenie obáv či paniky medzi ľuďmi prostredníctvom prostriedkov ovplyvňujúcich verejnú mienku želaným smerom.
Z eboly strach nemám.

ojka

v CZ nie je.
Izolacia krajín a všetkých ľudí v nich je podľa mňa takmer nemožná v dnešnej dobe. Tak rozruch kvôli nejakým španielskym futbalistom by som nerobila :)
Ľudia, panika bokom. To nikomu nepomôže ;)

Ondrej_333

Nedesí - nerobte paniku. Bude to ako vždy. Vymyslí sa vakcína(účinná/neúčinná, potrebná/nepotrebná - toto nie je dôležité), hlavne drahá, farma firmy sa napakujú a o nejakú dobu je tu zas niečo iné ...

redka

Uz same tu mali vtaciu, prasaciu chripku, chorobu sialenych krav.... Furt daco.... Uz len cakam kedy pride ockovanie na ebolu... Tusim take este nie je (?) a vsetci sa hufne zaockujeme.... Ak mas umriet na ebolu tak umries.. Smrti neutecies.. Nikto nevie kedy a ako odide.. Ako by si sa citila v kozi tych futbalistov, keby ta kvoli tomu ze si z krajiny, kde je jedna nakazena, nepustili na nejake podujatie???

swistica

Ak by vlady chceli zastavit ebolu uz davno by zastavili civilnu dopravu medzi postihnutymi africkymi krajinami a zvyskom sveta. Takymto sposobom je otazkou par tyzdnov kym bude ebola na Slovensku.

Sucasna situacia mi velmi pripomina serial Last Ship. Zial...

222

tak nastane zmätok a panika. Zacnu sa vykradat obchody a ludia si budu robit zasoby a nasilie v tom zmatku povstane este viac. Ti najvyssi sa skryju do ukrytov a budu sa ockovat zatial co ludia budu umierat. Mame sa naco tesit. Mozno je to bozi trest aby sa ludia zacali kajat.