SEN o nevere

5.5 elsa

ssss.1 ono ťa tie sny aj upozorňujú v určitom smere aby si nespravila chybu ktorá by sa už nedala vrátiť,ale keď si šťastná že to nie je pravda tak je to ok potom

ssss.1

No ano mate pravdu :) ale dosť často sa mi sniva o nevere už je to až prehnané. Veľakrat tak ako pišeš m8 mam take iste sny sny ze podvadzam a nevidim do tvare a zobudim sa cela štastna som že to bol len sen.
Ešte dobre že to nieje realita ale sny :)

m8

vraj to znamena že budeš mat štastne manželstvo. mne sa podobne snivalo asi trikrat ale nikdy do tvare nevidim tomu s kym podvazdam,neviem kto to je a len viem, že som priatela podviedla a strašne mi je zle zo seba a viem že je koniec vztahu a potom ked sa zobudim som štastna, že to nebola skutočnost. možno je to aj strach, že sa ti to niekedy stane a tak sa ti to premietlo do sna. ale neboj, ani to neznamena ked maš pred tym strach že si špatna lebo ta to napadlo alebo že by si to ccela spraviŤ :)
ale aj prezyvka55 može mat pravdu :p :)

5.5 elsa

ssss.1 tak potom podvedome že sa ti páči a možno by si ho ešte chcela a priateľ sa bojí že ho zasa budeš chcieť no že by ťa mohol stratiť .....

ssss.1

Ďakujem vam všetkym za odpovede :) no pravdu povediac ešte pred mojim priatelom som s tým kamarátom niečo mala, ale odkedy som zadana ani sa nevídame. Neviem prečo by som mala mať vyčitky svedomia, sice pačil sa mi stále ale už naňho ani nemyslim, niesme v kontakte a bum taky živy sen no cely deň som s toho vykoľajena. Neviem čo mi tym sen chcel povedať.

ojka

kašli na snáre, v nich nič pravdivého nie je.... sama vidíš, že všade píšu niečo iné...
sústreď sa radšej na realitu, a sny nechaj snami ;)

5.5 elsa

ssss.1 ,kamarát sa ti páči možno si to ani neuvedomuješ to že sa ti o ňom sníva je v tvojom podvedomí sny niekedy neovplyvníme priateľ ťa pristihol no tak aj to môže byť upodozrievanie bojí sa že ťa stratí alebo ťa chce prichytiť pri čine ak je nejaký žiarlivec ,len neviem teraz tam sa jedná ešte o ďalšieho muža či len o tohto kamaráta

Prezyvka55

Je to bezne, no a to pristihnutie priatelom znamena ze to nie je spravne a ze nie je dovod sa o nieco take v zivote pokusat pretoze by sa to dozvodel. Aspon to si mysli tvoje podvedomie.

No a ten kamarat sa ti najskor paci za istych okolnosti by si s nim trtkala ale kedze mas vztah a urcite moralne hranice tak realne to nie je.

Nic si z toho nerob, nie je potreba sa s tym nikomu zdoverovat ani sa ospravedlnovat.