Pomoc s alergiou

Príspevok v téme: Pomoc s alergiou
Martin153

Dobry den,

mam 23 rokov a mam vkuse plny nos, kaslem a mam zalahnute v usiach.Podla vsetkeho mam chytene horne dychacie cesty koli nejakej alergii. Na slovensku som bol alergicky na ambroziu a palinu, no teraz zijem v Holandsku a podla testov ktore som si tu dal spravit, tu niesom nijak extra alergicky na ziadnu bylinu. Iba ma trochu drazdi pel zo stromov, travy a nejake korenia.

Beriem desloradation(Aerius) a Nasonex. Velmi by som ocenil nejake rady ako by sa s tymto dalo nieco spravit pomocou prirodnych bylin, cajov a podobne.

S pozdravom,

Martin.

dasa1969

Ahojte,

neviete mi prosim poradit nazov kvapiek do alergických oci...raz sme ich uz mali a neviem si spomenut na nazov. Su v takých malých plastovych jednorazových kapsulkach, asi po 10 ks balene. Na oku urobia film, aby sa alergeny nemohli dostat dnu do oka.
Ani za ten svet si neviem spomenut na nazov..tusim sa zacinali na E..
Ani pani v lekarni mi nevedela poradit.
Su super a na 100% funguju, surne ich potrebujeme :(
Dakujem

miki ds

Ahoj Martin. Na slovensku predávam soľnú roztok Somadrin čo je dobre a zaberie na všetke problémy dýchacích ciest, je to efekt soľných jaskýň doma. www.somadrin.sk Ale, teraz som našiel niečo, čo známeho za 2 TÝŽDNE zbavil problému, a to nie je vtip!!! Spray do nosa a spray z vonka na pľúca z predu a zo zadu. Ide o nový produkt s nanotechnológiou.
Info na: adam748310@gmail.com

Kaylee

Ahoj Martin, ja momentalne zijem tiez v zahranici mam viacero alergii ( prach, trava, macky...) beriem tiez desloratadin a mam ten nasonex. A alergicka asthma sa tiez u mna prejavila. Momentalne mi robi problem nos, mam ju vysusenu a niekedy krvaca no to je najmensie. Moj alergolog chce so mnou desenzibilizaciu vyskusat vo forme tabletiek. to znamena ze vo forme tbl dostanes tie alergeny po dobu 3 az 5 rokov a potom by sa malo telo nato prisposobit. existuje aj vo forme injekcie ale ze vraj tabletkx su lepsie. tak som zvedava. opytaj sa tvojho alergologa ci by aj u teba mohlo byt riesenie...

petra_petra

Treba obmedziť pobyt v prostredí s alergénmi, ktoré spôsobujú ťažkosti. Dbajte obzvlášť na čistotu slizníc nosa a nosohltana. Vhodné sú prípravky, ktoré môžete používať pravidelne a nespôsobujú závislosť. Nenávykové sú napríklad nosové spreje plnené Vincentkou. Ďalej vám veľmi uľaví aj preplachovanie horných dýchacích ciest (nosových dutín) s roztokom NASALIS. Pomáha aj inhalovanie. Doma zas svoju službu urobia okenné sieťky proti peľu, čističky vzduchu a častejšie upratovanie, pretože peľ sa nachádza aj v prachu. Mokré oblečenie nesušte vonku, a to, v ktorom trávite deň, neskladujte v spálni. Pokiaľ to váš byt dovoľuje, vyčleňte mu priestor napríklad v predsieni.

fitMonka

Z prirody jednoznacne najucinnejsia na alergie plodina Noni (Morinda citrifolia). Popozeraj na nete. Z vlastnych skusenosti mozem povedat, ze na alergiu na pel vyborna... Jedno z najkvalitnejsich Noni je od bhip-u. Pouzivaju najefektivnejsi sposob extrakcie vymrazovanim a kazda jedna davka je osobitne zabalena, aby neunukli ziadne potrebne latky. Pozri energiabhip.sk