Zníženie hmotnosti

Príspevok v téme: Zníženie hmotnosti
longi

Pozdravujem. Chcel by som urobiť skupinu minimálne 10 ľudí, ktorí by mali záujem na znížení svojej hmotnosti v osem týždňovom cykle. Vymieňali by sme si informácie a tak podobne. Ja sám mám 127kg už niekoľko rokov a nie a nie zhodiť. V podstate,už som našiel produkty a spôsob ako to ľudia robia a preto aj viem, že to trvá osem týždňov. Mne ide o výmenu postrehov a skúseností. Ak sa taká skupinka nájdeme tak nemám problém zverejniť podrobnosti, hlavne nechcem robiť reklamu. Môžete mi písať aj na e-mail.

Elis85

Treba ísť na ro s rozumom, mať jedálniček a držať sa ho a len postupne prejsť na normálnu stravu, dá sa to aj bez toho, aby sa to vrátilo. Ja som to dokázala a vy určite tiež. Na www.chudnemzdravo.sk vám taký jedálniček vypracujú úplne zadarmo, nič to nestojí a môžete začať ihneď zhadzovať kilá. Držím všetkým prsty

JessicaI

Ahojte. Ach uz je to tu...
Po sviatkoch mam znovu nad 100-ku. Presnejsie 102kg.
Som vsak rozhodnuta pokracovat v chudnuti.

longi

Thrive 8-week experience je jedna z najlepších vecí, ktorá ma stretla. Prírodné výživové doplnky vypĺňajú chýbajúce nutričné potreby môjho tela. Som hrdý na seba, že som si dokázal povedať ,,ÁNO".

kilecko

Jessical na kamaratky sa nezabuda ,ta rotana je super ked som bola vo fitku tak mi kamos povedal ,ze je to dobre na chudnutie hlavne z brucha ,ale cvicit minimalne 15 minut ak picha v boku treba prestat.Inac Helus na tu si isto tiez spomenies sme spolu zalozili stranku tu na nete tema DIETA a nazov nas Zdrave stravovanie a chudnutie ,vymena skusenosti a dobrych rad tak ak chces tak kukni tam.
Ja sa snazim kila udrziavat ,ale posledny cas lajdam ,ale musim sa do vianoc snazit a potom od 13.1.skusim zas 90 dnovu rozlisovaciu dietu dobre sa mi podla toho stravovalo pestra strava a vysledky som dosiahla neuveritelne ja som vtedy schudla na 67kg to bola postava ,ale mala som predtym cez 80 kg to tiez bola postava .Teraz sa citim super a snazim sa drzat do 70 kg.

Som rada a tiez ma velmi potesilo ,ze si sina mna spomenula .Tak co hlavne je ,ze sa nevzdavame a inac mas pekny vysledok tak len tak dalej .

Longi pozrem na tu stranku .

JessicaI

Ahoj kilecko, dik ze si si na mna spomenula. Potesi to...
Ja sa mam skoro stale rovnako. Snazim sa jest zdravsie ale niekedy sa dost prejedam. Zo 104kg mam teraz 95,7kg. Zacala som asi pred mesiacom cvicit na rotopede a dcera mi chce dat na vianoce rotanu. Moje stravovanie je teraz take, ze 2dni v tyzdni jem len chude maso, zeleninu, ryby a mliecne vyrobky a ostatne dni vsetko. Kila idu dole ale velmi pomaly... co mi ani nevadi ked viem ako sa stravujem. V chudnuti sa nevzdavam.

kilecko

LONGI ja by som ludi neriesila kto chce tak si produkt kupi kto nechce nekupi .Posobi to na teba ako placebo efekt ,myslis si ,ze bez tohto produktu by ta prestalo bavit chodit do fitka ,alebo sa zdravo stravovat.Ja som vyskusala asi tak 2 roky dozadu 90 dnovu rozlisovaciu dietu bolo to ako z nazvu uz napoveda 90 dni je to vela malo pre mna to bolo tak akurat schudla som poriadne a snazim sa to drzat teraz uz jem normalne a ked sa mi zacne vaha hybat smerom hore ihned hodim spiatocku obmedzim chleba pridam viac zeleniny ,pitny rezim tiez robi svoje ja som predtym vypila niekedy tak 2dcl vody teraz 2 litre v pohode ,ale musela som sa naucit pit cistu vodu.Vsetko clovek zvladne ak chce ,len treba pevnu volu a VELKU PEVNU VOLU.

Tak kludne napis co ta tak nastartovalo a funguje ti to ak niekto bude mat zaujem sam sa ti ozve .

longi

Jój kilečko, ja sa rád podelím ale nechcem aby ľudia na mňa útočili, že si robím reklamu. Preto som chcel aby sme sa dali viacerí do jednej skupinky a vyskúšali, to je celé. Zakúpil som si od jednej spoločnosti produkty na 8 týždňovú, nazvime to kúru. Žiadne drahé veci, normálne ceny. Po pár dňoch som mal toľko energie, že som musel začať chodiť do fitka. Chodím už 3 týždne tak 4x, netrénujem objemovku ale poctivú hodinku bez prestávky, ľahšie váhy a bycikel. Produkty pôsobia aj na metabolizmus a chuť do jedla. Zrazu mi žalúdok neprijíma tak veľa stravy naraz a sám sa ozve keď niečo potrebuje. Super spávam a cítim sa tak uvoľnene, nevydržím sedieť a stále musím niečo robiť. Mám dobrý pocit z toho čo robím a hlavne sa mi chce niečo urobiť pre seba. To je celé. Hlavne je pol jedenástej a ja sa už teším do fitka na 15:00hod. Samozrejme, že som obmedzil stravu. Sladké raz za čas, viac surovej zeleniny. A pijem podstatne viac vody, sám organizmus si žiada.

kilecko

Longi ,Ty aky vidis problem podelit sa o tvoj uspech s chudnutim to co za ake tajnosti ,nechapem ak si neni vypocitavy tak napises ako sa stravujes ale ak nie aj tak dobre nasilu to nikdo od teba nechce ,prepac ,ze tak ostro ti pisem.

Jessi cal ahoj pamatas si na mna ked sme este pred dvoma rokmi chudli z 90 dnovou dietou ja kilecko ,Helus a ine kocky tiez sme ajn pochudli ,napis ako sa mas.