Nizke sebavedomie a zakomplexovanost

Príspevok v téme: Nizke sebavedomie a zakomplexovanost
Romana 11

Ahojte, som mlada a celkom pekna, napriek tomu mam nizke sebavedomie. Mam aj komplexy. Nedokazem normalne fungovat a uz neviem ako sa mam "postavit na vlastne nohy". Moj zivot je utrpenie, nevie mi ani odbornik pomoct. Sebavedomie je utlacane a tym velmi trpim.
Dokazem zaujat najma zadanych muzov, to ma trapi tiez. Neviem, ci sa mam lutovat alebo tesit zo zivota. Nevyhladavam si problemy, ba naopak. Viem, ze sa lisim od normalneho cloveka a ze sa nieco so mnou deje. Aky je Vas nazor? Co to moze byt?

Matha

chápem tvoje pocity ..... aj ja sa tak obcas cítim ..... hlavne cez prázdniny som sa tak cítila.. vtedy mi aj vypadavali vlasy a bolo mi fakt smutno... teraz som na strednej na intraku a uz sa trochu socializujem :D ale tiez mam problemy z nadvezovanim vztahov .... mam 16 a nemala som nikdy frajera :D je to trápne ja viem :D to moja mladsia 14 rocna sestra uz mala troch XD .............. nie som skareda a som aj stihla a tak... nemyslim si ze to suvisi s vzhľadom to uz viem... treba nieco zmenit vo vnutri.............. takto sa cíti vela ludi si myslim len to nedavaju najavo... ako depresia (tou som tiež celkom trpela) dá sa to zatajovat a vyzerat na vonok uplne normalne.................... najdi si niečo čo ťa baví, alebo ludia kt. mas rada napr. rodina... mne bola opora vzdy starsia sestra, príroda, zvieratá a umenie :) ..... neboj sa otvorit ludom viem je to trochu tazsie a ja nie som odbornik..... ak mas nejaky sen chod si za nim ...nejaky ciel........... :D JA co som hanbliva ticha siva myska sla na dramatak :D !! XD ale na jednej hodine ma ucitelka pochvalila pri jednej improvizacii ze na prvacku prilis dobre :D XD ........ano chcem byt herecka :D ..........................................chod si za tym co chces co mas rada a neboj sa :) vravi sa nic nie je nemozne :)