Trochu krivé zuby - dať si strojček alebo nie?

Príspevok v téme: Trochu krivé zuby - dať si strojček alebo nie?
KriveZuby

Caute. Mám taký problém. Mám 16 rokov a mám trochu krivé zuby. Jeden zub mám dokonca viac vpredu ako ostatné, dva horné su tiež vykrivené, strasne neskoro mi opadávali mliečne...
Tak sa pýtam že či si dať strojček? Celá rodina mi vraví nech si dám atd, že po 18-tke sa už zato platí, ale ja osobne ho nechcem, mne tie zuby neprekážaju, su síce viditelne dosť krivé, ale nie nejak extra, necítim sa na strojček, jednoducho som si na také zuby zvykol a chcem ich také.
Tak sa vás pýtam či nerobím chybu? Mám si dať strojček alebo nie?

mattthew

určite choď za svojim zubárom, ja som mal strojček asi 3 roky, často ma tie zuby boleli, ale stálo to za to, neskôr budeš veľmi rád, že máš rovné zuby.

m8

veru, začnu ti rast mudraky a ktovie ako to tam potlačia aby ťa to potom nebolelo a neskor to stoji hrozne prachy. preto vela ludi chodi štrbavych, lebo zuby su drahee :p

Kaylee

Chod ku zubarovi-zubarke a tam ti poradia. Ale z vlastnej skusenosti ti poviem chod radsej teraz a daj si to urobit aby sa ti to vyrovnavalo lebo nemozes vediet ako sa to bude dalej vo tvojom zivote vyvijat a neskor mozes mat koli tomu vazne problemy. je lespie skorej zasiahnut nez neskor!

m8

:) som tiež strojček nechcela v tvojom veku. rok či dva mi pripadalo ako hrozná doba chodiť so strojčekom a dneska ľutujem, že som si ho nedala :) vyčnieva mi horná trojka do predu, ostatné sú rovné, no tá trojka keby bola rovnejšia :p a rok či dva zbehnú ako voda...a aspon by som sa viac učila keby ma nikto nechcel so strojčekom :)))))..

Silvapo

Ahoj, ak tebe zuby neprekážajú, tak sa do strojčeka nenúť. Okoliu povedz, že im rozumieš, vieš, že to myslia dobe, ale teba strojček teraz neláka a zuby ti nevadia. Ak časom zmeníš názor, tak si strojček dáš a bude to hlavne tvoje rozhodnutie. A proste si na to zarobíš. Rob ako to ty cítiš, je to tvoja pusa, tvoje telo a tvoje zuby. Držím palčeky. :-)