Problém s močovými cestami

Príspevok v téme: Problém s močovými cestami
rasto52

Dobry večer mám taký problém ze pri močení ma páli a tak isto mám pocit ze po vykonaní potreby nemám dostatočne vyprezdnený močový mechúr a mám bolesti aj v podbrušku. Neviete mi povedať či ide o zápal alebo nie? A ked áno tak ako to je možné ked berem antibiotiká predne na infekcie močových ciest ktoré mi predpisal
Môj lekár?

odpovedam

tak tri tyzdne je dost dlhy cas, to je pravda. chod rovno k lekarovi aj so vzorkou ranneho mocu (stredny prud), povedz, co ta trapi. Inak okrem urolog. caju si dokup aj pyridoxin (alebo cely b-komplex), ciastocne ulavi od bolesti. Cim viac budes chodit na potrebu, tym viac bude bolest slabsia. Ale k lekarovi urcite chod.

sexiritka

Ahooj ,ja mavam veeelmi casto taketo problemy,da sa povedat ze na dennom poriadku .
Tie ATB uzivas dost dlho,uz ti mali zabrat. Byt tebou by som sla k doktorovi znovu a pytala ine. Mne zabera jedine MONURAL ( je to taky prasok s prichutou ,ktory szmiesas s vodou a ucinkuje 2.3 dni v tele) Ja som pocitila ulavu hned. Skus si ho vypytat. LEbo tieto ATB ktore predpisuju na uzivanie 10 dni su na prd,poznam to..
Dalej skus kupit urologicky caj a pi staale cez den aj 3 litre,mne zabera,ulavi mi od silneho palenia. A maj brucho v teple :)

rasto52

Berem ich asi 3 tyzdne ale problem je v tom ze predtym som nemal taketo problemy ako napríklad ze som sa nevexel vymocit iba teraz odkedy berem tableky to zacalo....

odpovedam

ako dlho beries antibiotika? najprv ich dober, niekedy ucinok trva aj niekolko dni po dobrati. potom chod na kontrolu k MuDr. a ten ti povie, ci zapal zmizol.