Anorexia?

Príspevok v téme: Anorexia?
ludskedoh

Takže,ahojte.Mám 16 rokov ,48kg a 162cm .No neustale amam pocit že som taká trošku tucna.Čo sa týka vzhľadu som veľký perfekcionista.A neustaale niesom spokojná s mojím bruchom,stehnami,zadok atď..A to obvod pasu (brucha )je 63cm..ťahá má to k.diéte..stale (ale nič drastické)..proste ccem mať krásne stihle bruško a ostatné partie..Kamarátka má v tom tiež podporuje,že som dosť pribrala a brucho mám hrozné..a pod.Neviem.no,psychickými problémami som si už dávnejšie prešla tak sa bojím anorexie..čo vy na to? ďakujem vopred.

Žužova

Hej hej samozrejme starav je doležitá ..neobmedzuj sa ale naštuduj si nejake typy,čo ráno,čo jesť naobed,večer.. a tak :) Hlavne zelenina a probiotiká,cmar zakysanky...bruško bude hned krajšie a spokojnejšie :)

Maoam

pas 63cm a ze si pribrala? :DD

ak chces mat ploche brucho, tak je treba zmenit stravu - su potraviny, ktore nafukuju alebo sposobuju nedostatocne travenie a dalej spevnit - a to sa neda inak ako sportom

Žužova

máš chutnu kamošku ked ťa takto ,,podporuje".. šak si chudni..potom o par rokov sa uvedomíš možno ked nebudeš vedieť z toho kruhu výjsť a čoraz častejšie sa budeš vidieť s hlavou v hajzli a grckách..alebo budeš taka chudá že nebudeš vladať chodiť a normálne žiť.

Ale teraz normálna rada. Začni cvičiť :) tancuj,skáč,behaj bicykluj..ale nie nasilu,proste sa pre radosť hýb. Papaj čo ti chutí ,sladkosti v malých množstvách,neobmedzuj sa ,... bruško možeš mať štíhle aj bez diet,proste sa len stačí hýbať,posilovať,venovať sa športu a jesť striedmo:) drž sa.. a kašli na nejake drastické diety a ešte by som ti poradila,najdi si lepšie kamošky :)))) hento nieje podpora..