Liečitelia - je ich ako maku

štvorec

Súhlasím že sú aj dobrý ale naozaj ich je málo. Nemôže človek všetkých hádzať do jedného vreca. Keď má šťastie natrafí aj na takého čo sa vyzná a človeku aj pomôže. Neviem či je aj toľko doktorov, to sa mi ani nezdá, ale lekární je tu habadej. Na každom rohu a už predávajú všetko - od liekov po kozmetiku. Jediným dôvodom je zisk. Naše zdravie im je ukradnuté.

Zuza35

Lepšie by bolo,keby ani vôbec neboli..možno navonok odstránia problém,ale privolajú sto ďalších a mnoho horších..pretože neliečia na telesnej úrovni ale montujú do toho duchovné(veľmi nebezpečné)

laura36

uplne s tebou suhlasim,liecitelia, akoze energou liecia, alebo potom vseliaki rychlokvaseni ,terapeuti, , ktori si urobia nejake skolenie, zakupia diagnosticky pristroj, ziadne zaklady mediciny nemaju a na zaklade toho, co im vypise pristroj ordinuju predrazene preparatyza vysoku proviziu od spolocnosti, s ktorou spisali zmluvu..Naozaj dobrych je asi 5% a je tazke ich najst a su skormni a snazia sa uprimne pomoct. Najlepsi biznis na zbohatnutie je obchod so zdravim...aj vo svete co sa tyka farmaceutickych spolocnosti, az potom su zbrane a pod..

GoFruit

Keby len liecitelov. Doktorov je vsade ako maku a lekarni a zaujimace ze ludia su stale chori. Nikto sa z nicoho len tak nevylieci. Ked neberieme chripku a nachladnutia.