Nemam mimo skoly ziadnych kamosov! Kde ich najdem?

Príspevok v téme: Nemam mimo skoly ziadnych kamosov! Kde ich najdem?
NoCo!

Caute. Mam taky problem. V skole som si s nikým nesadol, vsetci su inej povahy ako ja, schytal som taku triedu.
Akože porozprávam sa s nimi kedze nemám na výber, ale to len tak "nasilu" .
Mám 16.
Zaujíma ma ako si nájsť iných kamosov mimo skoly? nejakých svojich? Kde hladať? A ako zvysit sance aby boli taky povahovo ako ja?
Poradte nejake hobby a podobne ako ich nájsť, prípadne kde hladať, ako hladať.
Niečo kde by som sa s inými zoznámil, nejaké "príležitosti".
Diky.

5.5 elsa

noco čo sa týka triedy spadni na zem nevyvyšuj sa nad nich čo sa týka kamarátov mimo školy tak tvoja spoločnosť bude zrejme v nejakých kluboch golfových šachových nejaké športy musíš vedieť ty ktoré ťa bavia ....

anonym96

Ja som až z KE, takže asi nič. Škoda. Ale môžeme pokecať aspoň cez net. Môj mail: laptopik@post.sk
Ak chceš, tak sa ozvi, je to na tebe.

NoCo!

Som z TN.
Takytak, ty odkial?
Anonym96 a ty? Inak presne si to vystihla, mas to isté čo aj ja, proste kamosov ja mám dosť, ale ... rozdielny, uplne iný, a prestáva ma to baviť presne jak si napísala.. :)

anonym96

Ahoj, odkiaľ si? Mám podobný problém, ako ty. Nie žeby som nemala priateľov, ale pripadajú mi dosť rozdielny a tak sa im väčšinou prispôsobujem, čo ma už prestáva baviť. Chcem spoznať nových ľudí, no tiež neviem, ako na to.

MultiLevel

Skus zahodit predsudky a aj napriek tomu, ze ste povahovo rozdielni ludia, daj spoluziakom sancu....mozno si skutocne najdes medzi nimi niekoho, s kym budes mat chut vidiet sa aj po skole. Ak nie, aspon budes mat prijemnejsie dni v triede, ked budes s niekym vychadzat dobre. Mas len 16, je tazke ti hovorit akoby si mal premyslat, k tomuto sa musi kazdy clovek dopracovat sam. V principe ide o to, nesudit ludi a neocakavat, ze sa budu nejak spravat ako chces ty. Ber kazdeho cloveka ako jedinecneho, od kazdeho si mozes vela zobrat, dokonca aj od toho, kto nie je povahovo a nazorovo podobny tebe. Len ak budes otvoreny, len vtedy si mozes najst priatelov.
Mimo skolu si znamych najdes napriklad prostrednictvom roznych diskusnych for, kde budes vyhladavat ludi so zalubami ake mas ty. Tak isto ak rad sportujes, chodis na turistiku, mozes sa cez net zoznamit s roznymi ludmi, s ktorymi mozes niekam ist, vytvarat priatelstva....ludi zblizuju nazory, zaluby, spolocne naujmy. Aby si niekoho takeho nasiel, chce to len chodit medzi ludi, doma si priatelov nenajdes :) Tie diskusne fora ti radim preto, lebo je tam vela ludi s podobnym problemom, ktori hladaju mozno prave teba :)