Nevyliečiteľné akné

Príspevok v téme: Nevyliečiteľné akné
WantDie

Čaute,
Mám akné.. Trapim sa s tym uz aspoň cez 2 roky... Nič nepomáha.. Každý deň si vytieram pleť roznymi vodičkami a kremikami ktoré majú akože pomôcť, chodim ku nelacnej kozmetičke , používam doma aj laser.. A žiadne pokroky ani nič podobné. Proste závidim mojim rovesničkam ktoré majú krásnu pleť bež žiadnej vyrážky ani bez náznaku niečoho takého... Už sa mi aj všetci v škole smejú a vždy to v noci preplakávam. Poradťe hocičo mne to je už fuk ... Ani slávny AcneOn nepomáha

w. poradca

Ahoj WantDie, poznám viacerých ľudí s problematickou pleťou, ktorí dosiahli krásne výsledky. Som certifikovaný odborný poradca pre zdravie, výživu a pleť. Ak chceš vedieť bližšie informácie, ozvi sa mi na mail zdraviekrasasport@gmail.com :)

G+1

Načo dávaš nápis že nevyliečiteľné akné. Podľa mňa je vyliečiteľné všetko len na to treba ísť s rozumom. Hlavne vodičky zvonka ti nijako nepomôžu, musíš začať liečiť telo. Vyskúšaj alternatívnu medicínu, tá sa zaoberá nie len čiastočnými problémami ale lieči celé telo a teda podľa mňa správnou metódou ti zmizne aj akné.

Fleur-de-lis

Agnes, pozri, ty si brala lieky, ktoré hormóny ovplyvnili a tak si sa zbavila akné. Aspoň teda na povrchu ako to tu vitavi píše. Čiže tie lieky prekryli účinok nesprávneho jedla.
Mne je to jedno či tomu veríš čo nie. Máš skúsenosť, že úprava stravy nepomohla, podľa mňa preto, že si sa pred tým neinformovala o tom, ktoré potraviny sú problematické. Skúsila si niečo, nefungovalo, zrejme ti aj lekári povedali, že to s jedlom nič nemá a hotovo...
Mne to neubližuje, že ty berieš lieky... Ja brať lieky nechcem, ak to nie je nevyhnutné.
A v prípade akné to často nevyhnutné nie je, pokiaľ má človek vôľu to riešiť trpezlivo a hľadať, ktoré potraviny jeho organizmu nesedia. Strava ovplyvňuje hormóny, kto tomu neverí škodí sebe a nie mne...
Ja sa nepotrebujem hrať na múdru, prosto, keď veľa ľuďom pomohla prírodná cesta tak by sa o tom malo dozvedieť čo najviac ľudí...
A o tvojom konkrétnom probléme som nečítala málo, a dá sa tam tiež vo veľkej miere pomôcť stravou. Alebo chémiou. Výber je na človeku. Ty si očividne zástanca chémie. Ozaj ti neprajem, aby si to neskôr musela ľutovať.

vitavi

Lieky a HAK na akné spôsobia stuhnutie tukov a hlienov vo vnútri tela tak, že sa tieto nedostávajú na povrch cez kožu a nevylučujú. Navonok to vyzerá pekne, že sa akože koža vyliečila.
V skutočnosti dochádza k hromadeniu prebytkov v tele. Po čase sa z nich vytvoria ložiská škodlivín vo forme cýst, zhrubnutín, vredov a nánosov.

Agnes989

Fleur-de-lis ak si alergicka na niektore potraviny ktore vynechas tak ti to mohlo pomoct. A ako je podla teba u mna mozne, ze az po liecbe akne nemam, hoci sa stravujem uplne rovnako ako predtym? Strava nesuvisi neovplyvnuje hormony, zburene hormony mas v puberte co u vacsiny ludi skor ci neskor prejde a znormalizuje sa to. Ak nie, tak sa treba liecit. A antikoncepcia na akne je v puberte dobra volba, rizika nema takmer ziadne, mozno akurat zvysene riziko trombozy, co sa ale aj tak stava tak u jednej z miliona, ak ma k tomu este aj dedicne sklony a fajci. Poznam kopu bab co to brali roky, ako aj ja sama ziadna s tym nikdy ziaden problem nemala.

Fleur-de-lis

a už len posledný krát zopakujem, že áno, je to geneticky dané, kto má akú citlivosť na nevhodné jedlo. Preto môže niekto jesť celé dni čipsy, čokoládu a mlieko a nebude mať na tvári ani jednu vyrážku (možno na zadku ale ;))

Fleur-de-lis

Tak si prečítajte napr. túto skúsenosť paleoblog1.wordpress.com

Že vegetariánstvo nerieši akné sa nečudujem, pretože sa stále konzumujú obilniny a strukoviny, ktoré môžu spôsobovať citlivým jedincom problémy.

Ja osobne som zmenila jedine stravu, a akné, ktoré mám od puberty sa konečne vytráca. Záleží čo zjem. Takže mňa nikto nepresvedčí, že strava s tým nesúvisí, pretože mám zrkadlo ;)

Strava ovplyvňuje hormóny. Už som popisovala ako. Prečítaj si Agnes niečo o inzulíne a následkoch, ktoré vyvoláva. A prečítaj si ako a kedy sa uvoľňuje do krvi... Neuveríš, ale súvisí to s jedlom ;)
A to je len jeden príklad.

denisaMall

JA MAM AKNE A STRAVA TAM NEHRA ROLU, to milujem ked to niekto plieska... bola som kvôly tomu 6 mesiacov RAW a akne som mala take isté, nezlepsilo sa mi... bola som preliecena roocutane dávno ale teraz mam 22 a to akne tam stále je... lenže ja som sem písala aj kvôy tým chlpkom, a mam aj hocijaku silnu nepravidelnu menstruaciu to su všetko sk***** hormony... idem aj ja za kožnou ze co mi povie . LENžE doktor mi zakazal brat antikoncepciu kvoly tomu ze mam daco so srdcom, by mi to este zhoršilo tep a iné veci..takze som v prdeli