2x vynechanie antikoncepcie

Príspevok v téme: 2x vynechanie antikoncepcie
Smejo_0

Babenky mám trošku problém. Beriem antikoncepciu už asi dva roky a v stredu sa mi stalo že som zabudla zobrať, v štvrtok som mala sex s priateľom a ten sa do mňa urobil, keďže nepredpokladal že som zabudla vziať, avšak ten večer som nebola doma a nemala som pri sebe hak a nevzala som opäť... nasledujúci deň, teda piatok, som bola stále preč a hak som si vzala až v sobotu ráno... je mi dosť divne a v sobotu doopeda mi prišlo krvácanie. Mohla by som byť tehotná a mohlo by to byť krvácanie z uchytenia oplodneného vajíčka v maternici?

m8

riziko otehotnenia je ešte vyššie ako by si nič nebrala :/ ak sa ti to stane nabudúce, uži escallpele alebo ešte predtým najrozumnejšie je nechať mu nasadiť kondóm :p potom daj vedieť ako si dopadla. jo a kedy si ich vynechala na začiatku? ak na začiatku tak možno budeš mama

odpovedam

zavisi od toho, v ktorom tyzdni uzivania si tabletky vynechala... a je logicke, ze ti prislo krvacanie, pretoze to je princip antikonepcie - krvacanie nastava z vysadenia tabletiek. nuz, tabletka PO ti uz nepomoze. zajdi cim skor za svojim gynekologom a ries to s nim, rpetoze tu na fore nikto tvoje telo nepozna a nemoze vysetrit, stracas tu cas.