Hrče, čelo

Príspevok v téme: Hrče, čelo
Bolont

Dobrý den , mam na čele 2 hrčky.. , bol som stým aj na rotngene.. a tak isto u chirurga.. povedal mi .. ze mi to tak narastlo niekomu je to vidiet viac niekomu menej, ale chcem sa spýtat... dalo by sa to neako zmenist (obrusit,osekat).. ? dakujem.. poprosim ak sa da aj neaky kontakt na chirurga,, alebo lekara ktorý by mi vedel pomôct;)- dakujem ;)

Bolont

Kikarika1, prosim ta dala by si mi kontakt na toho.. chirurga.. ono to neni nič tukove, je to taka čelova kost.. ale z estetikej stranke mi to dost vadi .. :/

laura321

je to tukova krcka, ked som mala 14 zacalo sa mi to robit na cele a uz to zacinalo byt vidno, skusila som si to masirovat kazdy den asi 5 minut kruzivo a normalne to zmizlo...vydrz s vyrezom 2 mesiace a uvidis, ci sa to straca, alebo rastie.

kikarika1

a ako je diagnostikovaná tá hrča.....pretože ja som mala hrču na hlave a bol to fibróm a v pohode mi ho chirurgicky odstránili, v lokálnom umŕtvení

ak vieš, čo je to za hrču, tak ti viem aj chirurga odporučiť...ja sama by som k žiadnemu inému nešla (a to sa lekárov bojím, nedôverujem im a vyhýbam sa im)