Nevšíma si ma. Čo s tým?

Príspevok v téme: Nevšíma si ma. Čo s tým?
Julka12

Chodila som s jedným chalanom do triedy.Stále sme sa na seba pozerali, cez prestávky sme sa smiali ( bolo nám proste dobre). Bola som "doňho".Až kým som neodišla na inú školu.Prestali sme sa stratávať.Iba sme si písali.Jedenkrát som mu naznačila že som do neho no len on nič nereagoval. Odvtedy sme si prestali písať.Bolo to hrozné. Stále som na neho musela myslieť. V škole to bolo celkom dobre ale večer som kôli nemu nemohla zaspávať.Raz som išla do tej školí ešte dačo vybaviť.Išla som sama no spolužiak na mňa kričal že mám na neho počkať a tak sme išli spolu.No lenže ja som do toho stretla s mojim bývalím spolužiakom a začal nám vykrikovať že "čo ste frajeri?" a tak. Bolo mi to trápne tak som sa rýchlo rozbehla do bývalej školi. Môj bývali spolužiak tam išiel tiež. Stretli sme sa s ním na lavičke ale on si ma vôbec nevšímal. Akokeby na mna tak rychlo zabudol. Stale doliezal za jeho spoluziackou. Neviem co si mam o tom myslieť ci to robil s trucu alebo jednoducho uz na mna zabudol?

5.5 elsa

držím palce :)práve ti otvoril dvere možnosti spoznať iných lepších chalanov ešte len uvidíš akú službu ti vlastne urobil ......

5.5 elsa

julka ten chlapec je už za vodou len sa mu páčil tvoj záujem už si našiel inú hračku stratil o teba záujem lebo si mu povedala niečo čo on nechcel počuť tak preto :)