Lieky na psychiku

Príspevok v téme: Lieky na psychiku
ludskedoh

Dobrý večer.Zajtra idem psychiatricke,presnejšie Harshanyiovej.. a veľmi sa bojím predpisu liekov (vraj mám nejaký druh slabšej úzkosti -podľa psychologicky).A po mojej prvej skúsenosti s takýmito odskusanymi liekmi od inej psychiatricky sa už bojím..(viem a počujem to častk,že lieky hneď nezaberaju..a pod.)bojím sa vedľajších účinkov a tak :( že má tie lieky všeobecne zmenia a potom ten nasledujúci deň v škole sa veľmi bojím ako mi tam s nimi bude..neviete nejak poradit alebo čo..inak mám 16 rokov.ďakujem. :)

vitavi

Ešte predtým, než začneš s cudzorodými látkami, mala by si skúsiť odbúrať cukor a sladkosti, zo začiatku i ovocie, a slané jedlá, slané syry i sladké mliečne výrobky, údeniny a pečené, a vajcia a mäso jedz len rybacie.
Jedz veľa obilných kaší domäkka uvarených, napr. z celozrnnej ryže natural, z pšena a iných obilnín, tie ti pomôžu nabrať rovnováhu a sebaistotu. Doplň ich zeleninou, prevažne tepelne upravenou a kvasenou.
Toto ti ukľudní psychiku.

no2

Máš 16 rokov a potrebuješ lieky na psychiku?
Podľa mňa buď len opatrná, nech ti skúsi predpísať nejaké slabé lieky, čo asi aj spraví.
Fakt celé zle...

odpovedamm

Skus mysliet na to ze cielom je aby ti bolo lepsie. Mozno k tomu nebude viest priama cesta, ale to nie je dovod na zufalstco ;-) hlavne ak mas otazky, nehanbi sa lekarky opytat. Mozno ani lieky potrebovat nebudes. Skus sa opytat na nejake terapie. Drzim palce.