Smrad

otorino

LU páchnuť z úst ti môže z rôznych príčin len treba zistiť čo je to. Treba si dať vyvrtať zubné kazy a hnisajucé ložiská ak ich máš v ustnej dudine, čiže návšteva zubára je prvá voľba. Tiež ako pravidelne si umývaš zuby a medzizubné priestory? Nedostatočná hygiena zubov je často príčinou zápachu z úst.
Ak bude pach z úst naďalej pretrvávať tak treba si dať vyšetriť mandle a prinosné dutiny či tam nemáš chronické hnisavé ložisko a preto sa ti aj tvoria možno hlieny v hrdle. Čiže druhou voľbou je návšteva otorinolaringológa. Ak to bude naďalej pokračovať tak potom treba vyšetriť aj žalúdok a črevá. Možno v nich prebieha nejaké kvasné hnitie zo zlého trávenia a aj do dychu a zápachu z úst sa to prejavuje. A čo stolica, nemáš problém s vylučovaním?
Tiež mám otázku, neužívaš nejaké drogy, nešňupeš, nefajčíš a neužívaš často alkohol? To si len pre seba odpovedz lebo aj to môže byť jedna z príčin zápachu z úst.

Agnes989

Moze mat aj paradentozu aj ked na zaciatku sa to nemusi nejak viditelne prejavovat, bodlo by kompletne vysetrenie u zubara, aj s RTG

5.5 elsa

lu môže byť a lekárka jej musí dať lieky podľa toho čo jej bude treba ísť skôr ako neskôr :) aj k tej zubárke nemala by to zanedbávať ono to asi bude s toho žalúdka niečo také ty jej musíš povedať aby išla k tej doktorke..... môže mať aj baktérie,zápaly v tele ona jej povie viac,alebo gynekologička nažeň ju k doktorke :D nikto tam nechodíme radi ale keď sa musí tak sa musí :)