Som s tebou a ci sam

Príspevok v téme: Som s tebou a ci sam
kamil

Ahojte. Mozno mi budete vediet poradit. Pisem si s jednou holkou uz dlhsie, myslim, ze si velmi rozumieme a ja som k nej zacal citit aj nieco viac. Problem nastal vtedy, ked jsme sa stretli v soolocnosti, kazdy so svojou partiou a len jsme pozerali na seba. Iba jsme sa. Pozdravili, to bolo vsetko£ teraz neviem, o com to bolo je z jej strany, tvarila sa, ze tie prepisane vecery ani neboli.

ivauska

Nooo tazko sa k tomu vyjadruje, ja myslim, ze keby si sadnu ako kamarati, tak nemaju problem v komunikacii. Ja si skoor myslim, ze obaja su nesmeli..viem, doba je ina, nikto z nas tam nebol..ale keby tu ten problem popisuje ona, tak by jej tu popisali, ze ju nechce. Pritom on moze byt tiez hanblivy, sklamany zo vztahu atd..

5.5 elsa

môže byť mal ísť teda za ňou ona ho zasa odradila tým ako sa tvárila ach jaj ako malé deti no chyba na oboch stranách ale myslím že z jej strany neboli očakávané sympatie zasa kamaráti mohli byť.....

Agnes989

On sa mozno tiez ani nepousmial a ona si mozno povedala, ze co mu je, o co mu ide ked sa tvari tak, akoby sme si v zivote nepisali. Podla mna sa obaja spravate ako male deti. Mali by ste si dohovorit stretnutie - len vy dvaja a normalne sa porozpravat.

5.5 elsa

možno tam neboli sympatie inak by sa aspoň pousmiala niečo určite by sa netvárila ako by ste si nikdy nepísali

_meno

Ahoj kamil

Ono clovek castokrat riesi (VZDY :D) seba. Cize ona ked sa citi smutna, komunikuje s okolim.

Samozrejme nerobi to naschvál, vedome. Preto sa moze citit rozporuplne ked si pisete a ked ste spolu.

Jednoducho pozoruj Vas vztah. Vsimaj si, aky je, ako sa vyvija. Vsimaj si, co davas / co dostavas.

Nesud ho, pozoruj ho.

Pekny vecer kamil a vela krásnych spolocnych chvil Vam prajem

Agnes989

No ved co ste po sebe pozerali ako truhlici, mali ste sa spolu zacat bavit. Ak sa nezacala ona s tebou, mal si sa ty s nou. Mozno je len hanblivejsia a hanbila sa ta oslovit v spolocnosti tvojej party. Nabuduce sa stretnite niekde len vy dvaja.