V nemocnici ma nutia uzivat Neurol, miesto Xanaxu

Príspevok v téme: V nemocnici ma nutia uzivat Neurol, miesto Xanaxu
standohan

Dobrý večer, prosím Vás aký máte na to názor, že po Xanaxu 1 mg. relativne dobre spim, ale po Neurole, tak 2-3 hod. spánku mám.
Pretože som nemocnici, už 6 noc som nevyspany.
Xanax je drahší, ako mi povedal jeden Sanitkar, tak musíme brať čo je lacnejsie.
Veď som mu povedal, že doma Xanax mám, bol v rozpakoch, neskor povedal nech vám ho donesie niekto. Ten niekto bola moja sestra, ktora povedala, čo tí tam dávajú to užívať.
Neskôr povedala, opýtam sa doktorky či môžem tí Xanax doniesť, ale u p. Dr. Sa nepýtala, lebo ho nedoniesla. Na to mi hovorila, že na to sú doktorky, aby oni rozkazovali. A keď si budeš vymýšľať takéto veci, pocítaj z tým, že už neprídem. Nahnevaná odišla domom. Ležím na psychiatrickom odd.
Prečo tam režim + moja dobrá stará 78 r. Sestrička je mnohým známe. Túžba po majetku.
Svet je tak túžbou bohatstva oslneny, že nepozná brata, ani svoju vlastnu sestru, vidí len vydinu bohatstva, tento fenomén vládne celým svetom.
Tieto riadky som nemienil písať, ale sa mi ulavy, ako 75 r. starcovi, ktorý sme boli najprv vyháňaji do starobinca. Finančné sme na to nemali, pobyt v D.D.
Ďakujem za každú radu.
S Pánom Bohom dobrú noc.

5.5 elsa

neviem o akú diagnózu sa jedná ale zlaté neštátne kliniky tam si rozkazujem ja a oni mi musia vyhovieť inak pôjdem inde každý pacient má možnosť podpísať reverz a odísť,ísť k inému lekárovi dávnejšie som bola v nemocnici a okrem jednej dr ktorú mi pridelili boli všetci príjemný dožadovala som sa aby mi podpísala správu o prepustení a bolo po probléme je to smutné že za slušné jednanie sa musí platiť pinkajú si s ľudmi ako keby boli bez práv všetko si nemôžu dovoliť len tie lieky nezober a uvidíš čo ti povedia nechcete sa liečiť choďte domov ja som tam nezjedla nič a to som tam bola 5 dní otras........... ,nájdi si potom iného lekára či doktorku prajem pevné nervy treba to tam vydržať zatiaľ .......

Bixi

Ahoj Xanax je silnejši ako neurol a možno si bol na neho navyknuty a aj preto ti zaberal. Chapem ta ja som teraz prišla z nemocnice z Galanty na internom žiadny sucit, chorym ležiacim na rakovinu ani vodu nemal kto podat, čo ti poviem. Drž sa