Pernamentné tetovanie pier

Príspevok v téme: Pernamentné tetovanie pier
potrebujemradu

Mám termín na pernamentné tetovanie pier u naozaj odborníčky ( môj názor ), začínam sa obávať, či robím dobre.
S obočím som maximálne spokojná, ale obávam sa ako budú pery ( idem na celkovú výplň ) po čase vyzerať. Nikde kde som hladala som nenašla foto napr: po 1/2 roku atď.
Ak by ste sa vedeli so mnou podeliť o Vaše skúsenosti budem veľmi vďačná.

Agnes989

Ja mam realnu skusenost a ta je viac ako zla. Dostala som na pigment alergicku reakciu a mala som z toho pluzgiere po celych perach aj okolo nich. Pomohli az lieky proti alergii, ktore som musela denne brat viac nez tri roky. Raz som ich musela menit za inu znacku a silnejsie, lebo povodne prestavali byt ucinne. Vysledok bol taky, ze prve dni som mala pery cervene a napuchnute ako kacer donald, potom to odpuchlo ale opadala aj ta farba, prakticky nic z nej neostalo. Mohla som ist na pretetovanie, ale nakolko som dostala tu alergiu, tak som samozrejme nesla. Ten pigment sa tam drzal tri roky, hoci navonok nebolo nic vidiet. Az po tych troch rokoch som si mohla povedat, ze uz je to prec, nemusim brat lieky, konecne. Som mozno jedna z tisica, poznam mnoho zien, ktore maju/mali pernamentny mejkap a ziadna okrem mna na to nemala alergicku reakciu. Ale je treba s tym ratat, ze aj ta moznost tu je.

alex1234

Ja mam spravene pery iba linku uz asi 7rokov a bolo to najhorsie rozhodnutie v mojom zivote nie a nie mi to zmiznut uz som bola aj na lasery a ani tam ma nevedeli toho zbavit,ja by som to nikdy nikomu neodporucala normalne by som to zakazala vykonavat:-)Chvalabohu mam len linku a tu sa snazim si prekryt makeupom,ale dala by som cokolvek za to aby som to nemala…

Galapagos

z jednej strany mas pravdu stale pri sebe akoze nosit male zrkadielko ( ako ten jeden smouli ;) ) a sa kontrolovat to nie je a uplne ta chapem, ja s tym sice skusenost nemam a ani ruz si nenanasam, to nie je akoze moje, ok makeup na oci je v poho ale pery? neviem. dufam ze sa ti niekto ozve kto s tym skusenost ma. ale podla mna ked oci boli ok a sa ti ziadna reakcia nedostavila by si nemala mat s perou problem ale pery su zas trochu ina kozna partia ako oci...

potrebujemradu

Galapagos
no pri mojm pracovnom vyťažení je naozaj jednoduchšie nezaoberať sa dokola, či som upravená a či rúž drží...proste zjednodušilo by mi to život, ale práve tej reakcie sa obávam. Práve preto som sa na tomto mieste chcela popýtať ľudí čo to podstúpili, aké majú skúsenosti.

Galapagos

ahoj a nieje jednoduchsie si davat ruze na pery ako si robit ten permamentny? co budes robit ked sa ti to nebude pacit abo dostanes daku reakciu?