Odlucenie na dlhsiu dobu

Príspevok v téme: Odlucenie na dlhsiu dobu
Marian555

Boli ste niekedy odluceny od partnera na dlhsiu dobu 2-4 mesiace? Dokazali ste to vydrzat? Partnerka uvazuje, ze pojde v lete do USA. Rozmyslal som, ze pojdeme spolu, priatelka by aj chcela aby som isiel s nou. Keby som nesiel, tak by mi chybala, 3-4 mesiace je dost dlha doba, byt bez milovanej osoby. Ono na tychto vyletoch sa clovek stretava s roznymi ludmi a hlavne mladi a nezadani si chcu uzit. Znamy mi rozpraval, ze jeho partnerka bola tiez takto, a jeden chalan sa o nu pokusal, dokonca sa aj bozkavali. Pritom vedel, ze je zadana. Celkom mi to vrta v hlave. Priatelke verim, ale ti chlapi byvaju doterni a neodbytni.

Marian555

Chce aby som isiel. S tymi babami sme si to vysvetlili. Ona tam chce mat aj niekoho ineho koho bude poznat, nielen byt so mnou stale. Takto ked bude mat kamosky moze byt aj s niekym inym. A zabavat sa bude aj so mnou aj s nimi a aj spolu sa budeme bavit.

slovdek

este je dolezite to, ci ta tam ona vola, alebo ty navrhujes ze tam pojdes tiez. ak by chcela, aby si tam bol, isla by tam s tebou, nie s babami. tak sa velmi nevnucuj, nemuselo by to dobre dopadnut.

slovdek

tak ked tam chce ist ona za zabavou a s babami aby sa troska vyventilovala a odreagovala, tak si nemyslim, ze by si sa tam mam trepat aj ty. mozes jej byt tak akurat na obtiaz. toto sa mi nezda rozumne ist tam s nou za takychto okolnosti. skor ostan doma, volajte si, piste si, budete si vzacnejsi. ak sa tam ona bude dobre bavit a ty tam budes len z povzdali po nej pokukovat, tak jej to moze zacat liezt na nervy. alebo ty mozes zacat ziarlit a budes sa ju snazit obmedzovat, co jej tiez polezie na nervy. a mozete sa velmi rychlo rozist. ak ju nechas, nech si oddychne a zazije nieco nove, mozno sa k tebe cela stastna vrati. je lepsie, ked jej tam budes chybat ako prekazat.

Marian555

nie spolu by sme nebyvali. ona by chcela s kamoskami a ja by som si tam nasiel s niekym cudzim byvanie. vsak by sme sa vydavali sem-tam. ona by sa zabavala aj s babami (lebo si chce aj s nimi uzit) a aj spolu by sme chodili von, no a hlavne nakonci chceme spolu cestovat.

Nechapacka

Nic v zlom Marian, ale mi chces povedat, ze keby si siel s nou tak tvoja priatelka by byvala s tymi spoluzackami a teba by nechala nech si robis co chces a nech si sam nieco najdes? Nezmenilo by to situaciu a nechcela by byvat nahodou s tebou? Ak nie tak prepac, ale spravate sa ako deti...

Marian555

rezancova:
neviem, ci by som sa mal obavat nejakych americanov. priatelka moc po anglicky nevie, preto si nemyslim, ze by s nejakym len tak konverzovala a este pritom sa aj hanbi. tam praveze slovaci/cesi a ti rozni co su tam tiez za pracou, tak su tam hlavne kvoli uzitiu. Mi vravela znama, zevraj na jednej izbe sutazili, kto mal viacej bab, si robili fajky.
Ale tak priatelka nie je taka. Ono tam chceme ist este s jej dvomi spoluziackami. No a ona bude byvat s nimi a ja si budem musiet niekoho najst :)

rezancova

ja ked som bola v USA pre siestymi rokmi s bratrancom a jeho frajerkou na dva mesiace tak ti poviem ze ano americky muzi su dost odvaznejsi nez slovenski a priamy. Niektori sa ma aj pokusali balit a bol aj problem odolat lebo oni su fesni. Maju proste vacsiu guraz nez slovaci takze ak je ta tvoja celkom pekna tak moze byt ze ti ju tam niekto opanta. Na tvojom mieste by som tam sla s nou.

Fleur-de-lis

Presne tak, preverí to vzťah :) Ak by sa malo niečo stať tak lepšie teraz ako po 10 rokoch spolu ;)
A áno, zažila som také odlúčenie a viackrát. A všetko sme zvládli :)
A môže to vzťah aj posilniť lebo je vtedy dôležitejšie do vzťahu viac investovať.