Veštenie

Príspevok v téme: Veštenie
zuzička-a

Ahojte. Mozno je to riadna hlupost ale fakt ma to zaujima ze co si myslite o vesteni. Je to podla vas pravda alebo totalna hlupost? Minule sa mi stala taka vec. V robote na obede tiez dosiel kolega aj s nejakym jeho znamim. Ten pan bol taky pocernejsi, proste hned sa mi zdal byt taky cudny. Sadol si a ja som uz prave dojedala. Ako som kukala po miestnosti, tak som si vsimla ze sa na mna pozera. Mal prísny pohlad. Ked som dojedla isla som k baru si nieco pytat. Ako som si uz vybrala spat ku stolu po veci tak stale na mna pozeral tym isty prisnym pohladom a ked som uz bola pri stole tak mi povedal.. Slecna ja nad vami nieco vidim! Mne to bolo smiesne tak som mu povedala.. a co?? Svätožiaru? On bol stale taky prisny a povedal mi na to. Ja vam to teraz nepoviem. Napisem to Jancimu na papier a nech Vam to potom on da. Nikomu inemu to nepoviem ani Petovi nie (Peto je ten kolega s ktorým ten pan dosiel na obed). Mala som z toho taky cudny pocit. Janciho som sa aj opytala ze ci mu papierik dal ale tvdil ze nic mu nedal. Az dnes (je to uz asi aj 2 mesiace od toho dna ako tu ten pan bol) ma kolegyna volala von ze mi chce nieco povedat. Janci bol u toho pana nieco pracovne riesit a ze ten pan mu povedal to co vtedy videl nadomnou. To co mi povedala je dost zvlastne. Par x som si dala vyveštiť ale vzdy mi vyvestili rovnako. Ale toto co mi vyvestil tento pan tak to mi este zatial nikto..

[zruseny35]

:) no to je predsa na tebe s kým tá slobodná maminka chceš byt..a či vobec budeš slobodná maminka-možeš si predsa "dať pozor".
Ja som raz zavolala jednemu veštcovi z Pokecu, den predtým ako som mala mať druhe rande s jedným užasným chalanom.Povedal mi iba: " nechodte tam,bude to len o sexe" .Ešte som sa pozerala ako puk, či tomu veštcovi nešibe,lebo sme si vo všetkom s tým chalanom rozumeli,mali sme viac než vela spoločneho a boli sme v kontakte asi 2 týždne..a v živote som sa tak nebuchla do nikoho ,a to už som mala skoro 30r..A tak prišiel ten večer,a stalo sa ako bolo predpovedane-lebo tomu chalanovi som sa už nikdy nedovolala, ani na meil mi už nikdy neodpísal.Su tomu roky,ale niekedy to je asi fajn,si davať aspon pozor .

katkakačka99

Ja som spokojná s Jozefom v Žiline 0905435408 . Jeho výklad vychádza. Okrem toho pán Jozef ,sa my venoval ( a pokial viem nielen mne ale všetkým klientom !) viac ako dohodnutých 90 minut . Pritom neplatíš za čas ale odmena je na tebe ako si spokojná.

1.11.

zuzička-a, nechápeš, že aj keby to ten pán videl, ale ty sa teraz rozhodneš s tým chalanom nemať pohlavný styk, tak nebudeš slobodnou matkou, aj keby sa ten pán na hlavu postavil ? Všetko je to len a len o tvojom slobodnom rozhodnutí, čo urobíš, nič nemáš predurčené. Prečo chodiť k veštcom a potom sa cítiť byť ich slovami zviazaný?

Ak budeš dodržiavať desatoro, nebudeš potrebovať veštcov. Boh hovorí: nebudeš veštiť, nebudeš sa chodiť radiť k veštcom. Boh hovorí: nezosmilníš.

zuzička-a

Nejde o to ci sa mi paci, alebo nie.. len neviem co si mam o tom mysliet. Je mozne ze takto ma fakt ten pan videl? Da sa tomu fakt verit? Ako som spominala bola som uz asi 3 x u vestici.a teda zakazdym to bola druha a vsetky mi vlastne povedali to iste az na tohto pana..

Cariboo

Dakujem,ze si napisala aj zaver tejto story, naozaj ma zaujimalo co ti vyvestil.Ach ta zvedavost!

Teraz je to uz natebe, ci sa nechas ovplyvnit tym co ti niekto povedal,alebo pojdes dalej podla seba. Na vestenie neverim, a keby aj, kazdy jasnovidec ti povie ze osud sa moze menit (za predpokladu ze nejake vestecke schopnosti vobec ma). Pacila by sa ti takato buducnost?

zuzička-a

Mozno sa to zda ze som to napisala ako male dieta, ale chcela som aby ste to tu pochopili.. Obaja su kolegovci, aj Peto aj Janko.. Len islo o to ze preto to Petovi nechcel povedat, lebo sa to tykalo aj jeho.. Nechcela som hned pisat ze co mi vyveštil.. Tak ten vestec povedal Jancimu, ze ma v blízkej buducnosti vidi ako slobodnu mamicku a ze v mojej blízkosti vidi sa pohybovať Peťa..

Cariboo

Na vestenie neverim, moj nazor,ale toto ma zaujalo.

Styl pisania mas ako male dievcatko :) semtam si zabudla niektore veci,napriklad nechapem preco to povedal len Jancimu? "Janci" je predpokladam kolega,alebo tvoj priatel?

A nenapisala si to najdolezitejsie a to, co ti vyvestil, co bolo na tom papieriku???????

zuzička-a

A ešte som zabudla dodať.. Toho pána som pred tým v živote nevidela a určite ani on mňa nie a viem že býva úplne niekde inde, dokonca v inom okrese.. čiže dosť daleko.. a hneď mi bolo čudné že vedel že som slečna, i keď mu to mohol povedať kolega, ale to si nemyslím.. A ďalšia vec, mám na prsteniku prsten ktorý vyzerá ako obrúčka a dokonca veľa ľudí, ktorí ma nepoznajú si myslia že som vydatá práve kvôli tomu prsteňu..