Navrat do normalu po rozchode

Príspevok v téme: Navrat do normalu po rozchode
gerda2

Je to uz skoro rok od rozchodu a odstahovania sa od priatela a po pravde, cakala som ze po takom case uz budem schopa normalneho zivota ale ja sa stale citim akoby mi chybal nejaky dolezity organ v tele. Nesustredim sa v praci, moj vykon je podpriemerny, neviem sa tesit prakticky z nicoho, do vsetkeho sa musim nutit, nemam motivaciu ani energiu. Uz to nieje o tom, ze mi chyba dany clovek, ten vztah nebol idealny, skor som len ostala sklamana, znechutena a priserne precitlivela.
Nehladam ani tak rady, skor pribehy a inspiraciu a zaujima ma ako to prezivaju ini, ja som v tomto zatial len amater a nemam pocit ze toto je normalny stav. Vdaka

Nina.

Ak si ho naozaj skutočne milovala, tak nezabudneš nikdy, len sa s tým postupne naučíš žiť. Hlavne neprepadaj sebaľútosti. Skús si spraviť niekde nejaký výlet, ísť na dovolenku, byť nejaký čas sama so sebou a upratať si myšlienky, môžeš ísť sama, alebo s nejakou kamarátkou alebo kamarátom. Rob čo ťa robí šťastnou a obklopuj sa pokiaľ možno len ľudmi s ktorými sa cítiš dobre a nenúť sa do vecí, ktoré nechceš. Proste rob čo ťa robí šťastnou.

Goja

treba ist viac do prirody, skus nejaky sport. spolocnost nemusi byt vzdy idealna, cloveka v takej situacii tie reci okolo skor drazdia. potom sa len tak silene usmieva, vselijako sa premaha, prisposobuje. ale to je este horsie. ja som sa vrhla po rozchode na turistiku a to bolo to prave. v prirode sa troska aj unavis a akoby z teba niekto ten tmavy nanos strhol, uplne som sa prebrala k zivotu. medzi murmy sa to nedarilo.

5.5 elsa

gerda 2 chodievaj viac do spoločnosti medzi ľudí s tými ľudmi ktorých máš rada a tešiť sa z vecí ktoré ťa bavia celý život sa s ním určite zaoberať nebudeš postupom času si nájdeš niekoho iného chce ton čas :)

5.5 elsa

a čo teraz celý život sa nejakým chudákom zaoberať bol,už nie je bude druhý oveľa lepší on nie je jediný na svete.....

5.5 elsa

gerda 2 venovať sa nejakým činnostiam ktoré ťa bavia pri ktorých máš radosť neviem ktoré to sú ..... a chce to čas :)

hehe1

toto preziva(prezilo) vela ludi... hovori sa, ze cas vyriesi, ale nevyriesi uplne, pomoze len najdenie noveho partnera, ktory bude ten pravy... len kedy to bude, ze?

embryo

5.5 elsa: zabudanie? nechcem strasit autorku temy, ale toto je jedna z veci v zivote, na ktore sa nikdy nezabuda...