Psylium vlaknina a naduvanie

RNG

Probiotika potrebuju pestru stravu nie len plevy z psylia, Mas teda aj inulin, arabinogalactany, pektiny, glucomannan a podobne.

rudolf0905

matka,presne ten isty psylium beriem aj ja,je super o) ,tiez mam obcas plynatost ci smrdiacu stolicu,ci vetri,ale ja som to nepripisoval psyliu,respektive ani som sa nad tym velmi nezamyslal,ze co je pricinou,ked som totiz hladal pricinu tak som vzdy usudil,ze to bolo z niektoreho jedla,ci kombinacie jedal,robim si klystyri,ktore precistia crevo a klky v nom,takze to neriesim,vetsinou aj moc mam bez zapachu,to ale suvisi z tym,ze nejem meso...ak si ho niekedy dam,tak aj moc mi zacne klasicky zapachat ako moc,uz to mam odpozorovane milion krat o)
Pri naduvani kazu pit vodu zo slamkou,koli vzduchu,ktory je pricinou naduvania pri klasickom hltani vody,ale aj potravi,potom aj z kapusty moze naduvat...nasla si uz nieco na nete ohladom toho naduvania?

Shayleen

Samozrejme nie to bolo pred 10 rokmi. Už som teraz niečo pribrala ale snažím sa znovu hodiť pár kíl ale 30 už nemusí byť. ..ale čo sa týka stravovania tak si dávam samozrejme pozor na to som si už zvykla a ostalo tak ako som vtedy začala. Sladkosti a zákusky tiež už len na Vianoce abo oslavy

Shayleen

Áno podarilo. Po dobu 3 mesiacov som to hodila. Mala iba raňajky a obed večeru vôbec nie. Namiesto večere som cvičila behala byciklivala. Jedla som iba morčacie mäso a kuracie, tučné jedlá úplne preč aj sladkosti a iba polovičnú porciu jedla. Po schudniti som nemala žiaden jojo effekt a bola aj na krvnom vyšetrení a bolo všetko ok

matka2222

syaleen ,aj mam s vlakninou dobre skusenosti ale nikdy takto vo mne nepracovala tak mi to pride take čudne. Vždy si kupujem tuto ,či sa naozaj tie čreva detoxikuju a takto to pracuje neviem .