Ma niekto takuto formu bulimie?

Príspevok v téme: Ma niekto takuto formu bulimie?
Shantie

ahojte trpim bulimiou uz 5 rokov a nici ma to... lenze ja som sa osobne stretla len so zenami ktore mali bulimiu typu ze zjedli napr obed len a dali ho von..lenze ja mam neskutocne zachvaty myslim nato nonstop a rano ked otvorim oci je to tiez prva vec na ktoru myslim, minam nato obrovske mnozstvo penazi a som zufala:( nedokazem takto normalne zit moj zivot uz je len toto................ prosim prosim ak ma niekto taky isty poblem kontaktujte ma na fb - Shan Ti .........

karolinka122

5 rokov a to vobec nevyhladas pomoc odbornu?? nechapem ta. ty si musis v prvom rade uvedomit a ked to nevies sama, porozprava sa s tebou odbornik, ze tvoj problem je psychicky a kompenzujes ho takymto pocinanim - jedlom. okrem toho, ze si nicis svoje telo vedome, zaludok, slinivku, oberas telo o potrebne ziviny pre spravne fungovanie /aj mozog musi fungovat, riadi cele telo a potrebuje ziviny/, tak minas strasne vela penazi. K nicomu to nie je, naozaj. V prvom rade si musis zacat vazit samu seba, v druhom radde si povedz, ze chces pre seba a telo to najlepsie, zdravo sa stravuj, pravidelne, cvic, nevracaj /lebo nebudes vracat, ked budes predsa telo dopovat len zdravymi a potrebnymi vecami/, nenakupuj blbosti, co sa tyka potravin, ak vydrzis den, daj si odmenu, dva dni, tyzden, zkratka mysli na svoj ciel a odmenuj sa, pozri sa na seba pred zrkadlo a pochval sa, dokazes to...Budes na seba pysna a tvoje sebavedomie bude rast, len nato nezabudaj, ak sa ti nieco nevydari ako chces a nezacni sa zasa prejedat. Ide to, da sa to, ver tomu. pred 15 rokmi som cosi take mala a este sa o tom moc nepisalo, nevedela som ani, ze je to choroba, ale zvladla som to sama, vcas som sa spamatala nastastie a uz nikdy ma to ani len nenapadlo.

Žužova

zdá sa mi to alebo touto blbou chorobou trpia hlavne pekné baby ktoré by sa týmto vobec nemuseli trápiť ??

emka12345

Ahoj, mam to iste, som liecena u psychologicky, neviem ta najst na fb, skus ty mna, Ema Oravcová (ako profilovku mam taky strom)