Ako dohnat priatela k nevere...

Príspevok v téme: Ako dohnat priatela k nevere...
EEEEE

Zeny zeny, ja sama som zena ale co sa deje okolo mna..teraz k veci(budem pouzivat aj ironiu)
spravte si spolocny fejsbuk alebo vymente hesla
piste mu kazdu volnu chvilku co nieje s vami
kontrolujte kazdu jeho spravu co mu pride vo chvili ked isiel na toaletu a vy mate jedinecnu prilezitost vysnorit kto mu pise, hoci mu pise iba kamarat
do klubu kam sa isiel bavit na pansku jazdu sa dovalte nahodne aj vy...a potom sa mu zaveste na krk a nespustite ho z oci celu noc nalepena na nom ako privesok..
alebo nesedte vkuse doma a nefrflite na vseto a vsetkych
spravajte sa k nemu ako ku kamaratovi, nie ved chlapi nemaju city ci? je jedno ze on ich nevie davat tak najavo..proste chlapi potrebuju tiez aby im zena dokazovala lasku, peknymi slovami, skutkami!!!
nerobte mu oral..vsak chlap to nepotrebuje.. isto to s vami vydrzi lebo vas miluje.... (smiesne)
vkuse pri sexe majte nejaky problem, stale vam nieco vadi, zavadzia, tlaci, boli tak je to zle tak tiez...
budte iniciativna v niecom aj vy, nie leb aby chlap vymyslal vkuse program, a vy len bud suhlasite alebo nie..
majte aj chvilku pre seba a vlastny nazor, chlapi neznasaju zeny ktore na vsetko pritakavaju( ked ty, tak aj ja) ako v stade oveciek..
atd.
Toto som napisala preto aby som niektorym naivkam pootvorila oci..mam mnoho kamaratov ktory na zaklade takychto veci podvadzaju svoje priatelky ktore si myslia ako im to klape a ze vsak ich miluje a to staci...teda nikoho k tej nevere nenabadam a nepodporujem v tom nikoho ale ak sa takto mile damy spravate, necudujte sa ze vam chlap zahyba..alebo sa necudujte ked to zistite..chlapi to dokazu takym neuveritelnym sposobom uhrat...ach jaj..kam tento svet speje...

ak niekto chce moze k tym par bodom nieco este pridat

zuzika358

Chlapi si sami vyberaju s kym budu a s kym nie, tak potomnech sa nestazuju na svoje partnerky. Presne take typy ake si opisala vyhladavaju a potom vyplakavaju aki su oni uzastni a ake neuroticke stihacky pri sebe maju

Agnes989

Ja len nechapem, ked ma chlap takuto furiu ako tu opisujete, preco ten vztah radsej neukonci a nenajde si babu, ktora mu bude vyhovovat. Nikto nie je dokonaly, mensie chyby sa daju tolerovat, daju sa robit kompromisy. Ale ak mi na tom partnerovi/partnerke vadi uplne vsetko, tak naco zotrvavat v takom vztahu a kompenzovat si to neverou. Podla mna inteligentny nezakomplexovany chlap nepodvadza, ale snazi sa vztah riesit, a ak ma pocit, ze sa to neda, tak ho proste priamo ukonci a poobzera sa inde.

EEEEE

inak, ja som tu opisovala typ chlapa ktory je normalny. aj by chcel so svojou priatelkou normalne fungovat len dotycna je stale s niecim nespokojna, oduta, neriesi problemy radsej sa odmlci, potom sa tvari akoby sa nechumelilo..potom mili chlapci hladaju utechu inde..tam kde ich zeny pochopia... prosto, nikomu nenadbieham, len ide o to ze existuju zeny ktore si dobrych chlapov od seba odhanaju....vysvetlenie pointy tejto temy...preco to robite niektore ked mate pri sebe fakt dobreho chlapa? potom je neskoro plakat ked sa spravate pardon ako hlupane...smozrejme aj o zenach sa da vela pisat ale teraz rozoberam konkretne tuto temu...a samozrejme clovek robi chyby..ale chyby su na to aby sme sa z nich poucili a nie ich dookola opakovali a nakoniec sme sklamaní/é..co by som ja dala za takeho dobreho chlapa ktore maju niektore trubicky rozmaznane (kezde som si presla peklom so psychopatom)..ked nieje po ich tak sa zduju odmlcia a myslia si ze chlapi cakaku kym sa dama spameta...! nie!nie!nie! realita je taka, ze radsej sa pojde ozrat s kamaratom do baru ako sa ti po piatom raze vasej ignoracie doprosovat!!! ja som neni dokonala len pisem ako veci realne funguju!!! a tiez sa ucim stale...nejde o neustale prisposobovanie sa chlapom, ale o uvolnenost vo vztahu a schopnosti triezvo riesit problem, hysterickom spravani sa... o zbytocnom nafukovani problemov...mozno to niekomu pomoze.. no ja sa uz nemozem divat na to..mam viac kamaratov chlapov..neviem cim to je ze ja som akurat ta ktorej sa zdoveruju, asi vedia ze to nevyzvonim do eteru aby sa to vsetci dozvedeli...ja uz neviem baby, ked vas chlap miluje taku aka ste preco sa spravate ako kravy stale riesite tie banalne veci..ved to ich tak znechucuje ze to uz nemozu pocuvat...asi preto si vyberaju tie barbiny zmalovane lebo z nich srsi sebavedomie....tak ako vy chcete mat doma suverenneho ale zaroven citliveho chlapa oni chcu mat nieco podobne len v zenskom vydani... vidim, ze niektore zeny ma povazuju za divnu, lebo im nedrzim stranu a nechcu chapat kam tym mierim....chlapi su jednoduchi..tak vela im netra..vsetko co pisem su uplne banality

Nina.

Jasné, ženy sú tie najhoršie. Ale to, že chlapi si aj tak vyberú tú, ktorá ich iba využíva a potom nadávajú na všetky ženy, to už je v poriadku.
Čo sa týka žiarlivosti a kontrolovania - je mnoho mužov ktorý sú v tom oveľa väčší preborníci ako ženy.
Potom je tu aj opačný extrém - chlapi, ktorý hneď ako dá žena najavo záujem o vzťah, vycúvajú a hrajú mŕtveho chrobáka. Takisto je u chlapov častá neschopnosť riešiť problémy. Utekanie pred komunikáciou. Neúcta k partnerke. Zameranie len na sex a na výzor. Neustále škatuľkovanie žien do kategórie zlatokopka. Pritom by som povedala, že muži už v zlatokopectve ženám slušne konkurujú. A ak chce chlap ženu tip top ako z katalógu, s dokonalými prsiami a postavou, s dokonalým make upom a v značkovom oblečení, tak nech platí, ten výzor aj niečo stojí. Prečo si muži vyberajú barbiny? Chcú milé slušné dievča a vyberú si nakoniec tú so silikónmi, s výstrihom až po zem a s napichanou papulou a potom nadávajú aké sú ženy ku*vy - nie sú - len chlapi si vyberajú zrovna tie. Keby neboli tak zameraný na výzor a sex, ale snažili sa aj spoznať vnútro ženy tak by sa nezahadzovali so zlatokopkami.
Dohnanie k nevere? Ak chlap rozmýšla len penisom tak je proste debil, ako aj každý kto nepoužíva mozog. Keď je nespokojný vo vzťahu existuje komunikácia alebo rozchod a potom až nech si spáva s kým chce.
Žena keď podvedie chlapa tak má na to aspoň dobrý dôvod, mužovi stačí k nevere príležitosť.
Tak isto chlapi chcú od ženy v sexe iniciatívu a fantáziu, ale to že oni sami sú mnohí ako poleno bez fantázie alebo myslia len na vlastné uspokojenie, to už je akože v poriadku.
Tak isto väčšina chlapov behá na kávičky s kamarátkami, alebo na pivo s kamarátmi a na ženu si čas nevedia nájsť a potom sa čudujú, že žena žiarli - ale ten dôvod jej dávajú oni sami.
A okrem toho sú ešte aj zbabelci s panickým strachom so záväzku.
Muži by sa mohli konečne pozrieť aj na seba a nie len neustále fňukať a vyplakávať aké sme my ženy príšerné. To oni sú tí čo neustále niečo ženám vyčítajú, nie sú schopní si priznať chybu, stále sa na ženy len sťažujú, žiadna im neni dosť dobrá.
Očakávajú dokonalú partnerku - ale sú oni dokonalí? Asi ťažko.
Česť výnimkám.