Som zvlastny clovek...

Príspevok v téme: Som zvlastny clovek...
Miri300

Ahojte. Mám 19 rokov. Potrebujem poradiť. A kde zacať? Zhrnem to. Nedokážem mať s chlapom nič viac ako kamarátstvo./nie som lezba pácia sa mi chlapy/ Ale ako náhle zacne mať o mna záujem tak sa zlaknem a vycúvam z toho. Velmi chcem vztah a chcem riesit tento moj problém. Túzim po láske a o chlapovi ktory ma bude lúbit a budeme si verný. Ja totiz ani neviem uverit nejakemu ze ma o mňa skutocný záujem. /bohuzial mám s chlapmi velmi zlé skusenosti a to ze ma chcú vyuzit iba na sex ale o takych nestojim/ Neviem uverit skutočnosti ze by ma vážne miloval. Hanbím sa za to. Som zúfalá dakujem za všetky rady.

_meno

Ahoj Miri300

Každá duša je tvoriteľom svojho života. To znamená, že keď sa bojíš, vytváraš si do života strach. Keď sa bojíš, že zostaneš sama, chceš zostať sama.

Atd atd všetko čo si myslíš, robíš je tvorba. Ak chceš vzťah, taký ako chceš, tak ho chci.

Je tu len jedna sila, a to je sila tvorivá. Čokoľvek chceš, to tvoríš. Chceš strach - tvoríš si strach. Chceš úprimný vzťah - tvoríš úprimný vzťah. Napr. to bolo myslené v biblii že "veril si, ale si zapochyboval. Ver ale nepochybuj". Lebo sama si zle robíš, keď sa bojiš, lebo sa chceš báť a v budúcnosti ti príde strach.

Sama v sebe keď si jednotná, vieš na 100% čo chceš.
(lebo v súčasnosti si možno 50% strach 50% uprimny vztah).

Hlavne nehladaj seba prosím ťa vo svete : "nevidím nič, čo by mi prialo takýto vzťah" ... to pretože svet ktorí vidíš je výsledkom minulosti, preto sa pozri do seba, aby si videla čo bude budúcnosť :)

Boh nám všetkým praje to najlepšie do života, naša slobodná vôľa ho však môže odmietať (nie som dosť dobrá, to si nezaslúšim, v minulosti sa mi stalo toto, v budúcnosti sa mi určite stane to isté, neverím atd). A nasilu ťa samozrejme nútiť nikto k ničomu nebude, aj keď zo skúsenosti môžem povedať že anjeli vkuse šťuchajú do nás ľudí, aby sme prijali lásku a učili sa ľúbiť.

Ak nevidíš svet aký chceš, pozri sa či vidíš v sebe čo chceš ;)

Veľa šťastia a radosti do vzťahov Miri300

Eletira

hm ja mám podobný problém ako ty lenže s tým rozdielom že o mňa chlapi záujem ani nejavia takže vždy len kamarátstvo a ako tiež som na chlapov. Ja už to ani neriešim rezignovala som a na lásku už ani neverím a neverím že existuje človek ktorý by ma dokázal milovať. Omnoho pravdepodobnejšie je to že uvidím pristáť UFO na našej záhrade aj to je normálnejšia predstava. A ani neverím že existuje láska až za hrob. Vždy niekto niekoho podvedie.... Netreba nikomu veriť a nikomu netreba ukázať svoju citlivú stránku a zachovať si svoju kamennú tvár bez citov. To je moje krédo. Myslím že taká pravá láska existuje len u labutiach. Tie su si verné až do konca.

Nina.

Podľa mňa je problém aj v tvojom sebavedomí, podceňuješ sa. Treba si veriť :) Viem, že je to veľmi ťažké, ale ide to. Každá žena je krásna a zaujímavá. Je to strašné klišé ale - sebavedomie je proste základ! :)

NoProsteJa:)

Neboj sa, skutočná láska je trpezlivá a počká... Ak nepočká, nie je to láska a nemáš za čím smútiť... :)
To, že si držíš prirodzený odstup je normálne, chráni ťa to pred mužmi, ktorí by ti mohli ublížiť.
Muž, ktorý ťa bude skutočne milovať, nebude egoistický a sebecký, ale bude chcieť TEBA naplniť radosťou a šťastím... podľa toho zistíš, či ťa má naozaj rád.
Keď taký príde, tak ho jednoducho nebudeš môcť neľúbiť :) Hlavne sa k ničomu nenúť a nikam sa nenáhli, všetko má svoj čas... ;)

Miri300

Dakujem Nina :) Suhlasím ze je dobré si drzat odstup ale myslím že v mojom prípade je uz trochu prehnaný ale začnem si to uvedomovat az neskor. Neviem dat chlapovi ani nejaký náznak že mam záujem proste to nedokázem aj ked rada bysom. Až moc sa bojím odmietnutia. /a k tej druhej časti tvojej správy poviem že asi žiadny o mňa nemal este skutocný záujem myslím/

kgG

rad by som suhlasil s tvojou vetou nina ze ak sa rychlo vzda nemalo by to vyznam, ale ked chalan nevidi ziadnu odozvu a je vcelku normalny tak si tiez povie ze vnucovat sa jej nebudem

Nina.

Nemám sa za čo hanbiť. Na jednej strane je to aj dobré, že si držíš od chlapov podvedomý odstup, lebo oni naozaj nie sú žiadny anjelikovia a často keď im žena začne dôverovať a milovať ich, tak jej ublížia a zrania ju, takže treba byť opatrná.
Muž, ktorý o teba bude mať naozaj skutočný záujem si podľa mňa tú cestu k tebe nájde. Ak sa rýchlo vzdá tak by to aj tak pravdepodobne nemalo význam.