Vianocne darky

Slobodna

Mne skôr prídu nepochopiteľní a nenormálni ľudia, ktorí už začiatkom novembra riešia nejaké vianočné darčeky.
A ja na vianoce niečo chcem - zažiť Paríž s niekým kto naozaj stojí za to :)

5.5 elsa

aqt si obyčajný závistlivý hlupák čo nepozná ani štipku lásky ktorá je vyjadrená práve na vianoce som rada že o také niečo nie som ochudobnená :)aj keď ja si na veľké dary nepotrpím mňa poteší aj maličkosť ak je to zo srdca ale ty také niečo určite nepoznáš ....

5.5 elsa

aqt ale nehovor darček pre milovanú osobu kupujem zo srdca a som šťastná že dotyčnej osobe urobím radosť ty zrejme taký pocit nepoznáš čo ti vôbec nezávidím :D :D :D je mi ťa úprimne ľúto že nemáš vôbec nikoho kto ťa má skutočne rád a záleží mu na tebe ......

Žužova

zewa nechápem načo to riešiš šak sa prisposob nie ? Ked to tak beru iný ludia tak nech ti kupia čo chchu ,ved teba hadam všetko poteší nie ? im to vysvetli že je ti to jedno že budeš mať radosť z hocičoho.. a ty im nekupuj nič ked si proti tomu. Kde je problem vlastne nechápem ?

aqt

Žužova

maš človeka vďaka ktorému si štastná vies že by si mala niečo urobiť niečo mu kúpiť veď predsa toľko pre teba urobil = vina.

zewa

Fakt nemam rada taketo nasilne sviatky kedy kazdy musi niekomu nieco kupit lebo su to Vianoce. Ja davam darceky ludom priebezne pocas roka. Vidim nieco, co potesi, tak preco s tym cakat na nejaky narodeninovoVianocnoidny sviatok? : Naozaj nie je nic, co by som teraz chcela. A nutit ma tu vytvarat si nejaky zoznam darcekov pre inych clenov rodiny, aby mi nahodou nekupili nieco, co nechcem mi pride nanajvys stupidne. Ked nevedia, co mi kupit, tak ma asi nepoznaju.

Žužova

Blbosť. Keď niekomu kupim darček len tak ? z lasky,že soms i nanho spomenula ? tam je aký pocit vony ak by som mu ho nekupila ?

5.5 elsa

s darčekom vyjadrujeme pocit viny to čo je za blbosť ,,, veľmi rada kupujem darčeky pre určitých členov svojej rodiny a naopak s tými čo dobré vzťahy nemám nekupujem nič ani od nich nič nečakám pre tých ktorých mám rada darčeky kupujem a som rada že ich poteším :)