Prvý sex - kondom

Príspevok v téme: Prvý sex - kondom
Pr1nceSs

Ahojte :) mám 15 A so svojím frajerom som už 8 mesiacov....O pár dni to chceme skúsiť :) lenže ja som ešte panna :) nieže by som sa toho nejako bála práve že naopak, teším sa, skôr ide od ten strach z bolesti alebo toho že otehotnieť :/
Viete mi poradit aký kondóm by bol najvhodnejší? :) aby sa cítil aj frajer fajn, nie ako cez igelit (myslím že pri prezervatívoch je to tak stále) a aby to aj mna menej bolelo? Bojím sa že bude mať problém vsunut do mňa,to sa dosť často stáva. ..
počkal 8 mesiacov, myslím že to bolo od neho pekné, že ma akceptoval keď som povedala že to nechcem, no nato že má 17 rokov by sa to.malo zmeniť :)
Ďakujem :)

wreck

17 rokov v tomto smere neznamena vobec nic a tvojich 15 - ani nehovorim. ci veris alebo nie, este musis byt na svete dvakrat tak dlho ako si teraz. zena si naplno uziva vlastnu sexualitu az okolo tridsiatky. takze ziadne "by sa to malo zmenit" neexistuje.

z tvojej otazky hned vidno, ze na to nie si pripravena. na kondome vobec nezalezi. kvalitativne su podobne a pocitovo to vzdy bude ako lizat zmrzlinu cez sacok.

ak sa nema dostavit bolest a tehotenstvo, zalezi najma na tom, aby si bola maximalne vzrusena a vlhka. vtedy sa posva najlahsie roztiahne, doslova ze ani nevies ako. a ak sa guma nema roztrhnut, musis byt stale vlhka alebo musite pouzit na to urceny gel. taky, ktory nezmeni strukturu gumy.

maximalne vzrusena si vtedy, ked si dlan polozis nad klitoris a prsty nechas smerovat dole k pusinke. ak mas konceky prstov viditelne mokre, vtedy si pripravena. inak to bude drhnut, stipat, palit a nebude to zazitok, ale utrpenie. je dobre aj obmedzit skutocnosti, ktore vzbudzuju obavy. moze vas niekto prichytit? budete obmedzeni casovo? mas zo seba komplexy - ci pekne vonias, ci si malo/velmi chlpata, tucna...? treba sa snazit to odstranit, pokial sa da. cely sex sa odohrava v hlave. brko a pusinka ho len sprostredkovavaju. ked hlava nie je naladena, sex je nanic. a to by prvy nemal byt.

zhrnutie: gumy si kupte akekolvek, sustredte sa PREDOVSETKYM na predohru.