Zápal žalúdka

Príspevok v téme: Zápal žalúdka
Mimča

Dobrý deň. Chcela by som od Vás radu. Mám 19 rokov a pred rokom a pól mi bol diagnostikovaný najprv Helicobacter a následne zápal žalúdka a reflux. Na helicobactera mi nasadili ATB a na zápal žalúdka mi dali na dva týždne dietu a tabletky- costi tiež na dva týždne a bolo po probléme. Lenže teraz po roku sa to vrátilo a je to ešte horšie. Prejem sa aj z jedného suchého rohlíka a záha ma pálí po každom jednom jedle, dokonca aj po cvičení. Tvrda a riedka stolica sa mi zase striedajú ako sa im zachce. Neviete mi poradiť niečo čo by ma nevyliečilo len na určitú dobu ale celkovo? .. Totiž mama to isté už viac rokov lenže jej stav je o dosť vážnejší no vždy to rieši práve costami a vidím že tie lieky to zaženú len na nejakú dobu a potom sa to cele aj tak vráti.

Za každú radu ďakujem.

|AnonyM|

Mám podobné problémy akurát necítim vždy pálenie, ale mna žaludok stále boli keď som hladný tak by som povedal že ma boli od hladu a keď sa najem tak ma zas bolí :/ už neviem čo mam jesť... bolí ma po všetkom. Jedi keď vypijem kyslé mlieko alebo zjem kyslú kapustu tak na chvíľu to je OK ale to je takých 5-10 min

natur 60

Pokial chces riesit svoj problem z dlhodobeho hladiska a prirodnou cestou napis na natur60@atlas.sk.Prajem pekny den.

RNG

Inac helicobacter sa da vyhubit aj pouzitim mastichy, pitim koloidnej striebornej vody na prazdny zaludok(4 x 1/4 deci), branim zinkovych preparatov, najma carnosina zinku na prazdny zaludok(PepZin GI), 4 x 35 mg

RNG

Kvasenie v zaludku a rozne mikrobialne procesy, co vyvolavaju zapaly zaludka su mozne len pri NEDOSTATKU kyselin. Kyseliny v dostatku totiz znicia prakticky vsetky mikroby, s vynimkou kyselinovzdornycy ,ako helikobacter. S nedostatkom kyselin je aj cele travenie a absorbcia zivin poskodena a mikroby co sa rozmnozia v zaludku preniknu aj do criev a znicia tam uzitocnu probioticku floru.Top vedie k zapalu criev a hnackam.
Takze si treba doplnit kyseliny s kazdym vacsim jedlom, s jedlom nepit, aby sa kyseliny nerozriedili, a pit az 2-3 hodiny po jedle, kde sa sterilizovane a natravene jedlo splachne do criev.
Dobre je doplnit si aj enzymi, a samozrejme treba brat mikrovlakniny a probiotika, na napravu crevnej flory.
Ak si nenapravis travenie, povedie to od IBS, co uz mas, ku Crohnu a ulcerativnej kolitide, plus stovkam roznych chorob.