Nova praca - nervozita

Príspevok v téme: Nova praca - nervozita
nonsense25

Prijali ma do noveho zamestnania. Ochvilu nastupujem. Mam z toho dost strach. Som nervozny z noveho prostredia, z novych ludi. Bojim sa, ako budeme spolu vychadzat, aky bude kolektiv. Raz som robil v praci a necitil som sa tam az tak dobre, pretoze kolektiv bol taky o nicom. Prdeli tam a grgali. Pytali sa ma na take veci, ze koho som volil. Byvam poslednu dobu nervozny z toho aj sa skor budievam rano.
Je to prirodzene, ci to prehanam? Nejake tipy ako to prekonat?
Dakujem

wheeeeee

Podľa mňa taký pravý IT kolektív nemôže byť nikdy zlý, ba ja si lepší neviem predstaviť :D Tiež keď som nastupovala, mala som stres, bála som sa, myslela som si, že nič nebudem vedieť alebo že si všetci ostatní budú myslieť, že nič neviem z dôvodu, že som žena, hahaha, ale všetko to boli neopodstatnené obavy :) Tak držím palce, nech to dobre dopadne, daj vedieť ;)

nonsense25

No neviem ci sa v IT bude pohybovat vela kolegyn :D. No snad to nejak zvladnem. Myslite, ze to moze byt aj sposobene tym, ze som bol mamin maznacik? Ked som bol maly ani do tabora som nechcel ist, len pri mame som chcel byt.

_meno

Ahoj nonsense25

Ako prve, prijmi strach. Strach je prirodzeny. Je to urcity druh sustredenia.

Ako druhe, uvolni sa. Tvoje myslienky ta oddeluju od reality a castokrat strach existuje len vdaka myslienkam. Oddychni svoj mozog a dovol mu byt uvoleneny, bez myslienok.

Ako tretie zabávaj sa. Smej sa veľa, zabávaj sa veľa. Hlavne ber s ľahkosťou tvoje myšlienky, zabávaj sa na nich, zabávaj sa na sebe, zabávaj sa so sebou.

Veľa šťastia a pohody nonsense25 :_)