Pekna tvar, skarede telo

laura321

zakladatelka temy ma asi tak najviac 12 a riadne komplexy, bud peknu tvar a nepekne telo, ako si ona mysli, alebo naopak. Venuj sa radsej studiu, lebo ovela dolezitejsie je mat mudru hlavu, na ostatnych fyzickych nedostatkoch sa da vzdy popracovat.

Fleur-de-lis

niekedy sa sama seba pýtam, či ľudia čo takto zmýšľajú sú ešte násťročný, alebo či sa aj medzi staršími ešte stále nájdu toľkí čo to nepochopili...
PS: pre niektorých ľudí nie je lepšie mať ani jedno z toho, ak sa nechcú stať narcismi so zrkadielkom v ruke a miliónmi selfies a myslieť jedine na seba a na to, či je každý vlas na svojom mieste :)

kiwi

Najdôležitejšie je nejaké celkové vyžarovanie, duša to sa podľa mňa určitým spôsobom premieta aj do výzoru. Ďalšia vec krása je skutočne relatívna vec viac ako si vseovecne uvedomujeme, a dôležitejšia je sympatia. Ale ak by som si uz musela vybrať čiste, pekné telo alebo tvár tak urcite tvár.

Slobodna

Nevyberám ani jednu variantu, lebo ti tam chýba niečo podstatné - DUŠA (charakter). Ak to má, potom je aj fyzično krajšie.

Ale muži si podľa mňa vyberú v 99% radšej to pekné telo ;)