Elektricky holiaci strojcek pre muzov - ktory?

Príspevok v téme: Elektricky holiaci strojcek pre muzov - ktory?
huhu

Ahojte.potrebujem poradit.chcela by som priatelovi kupit el.holiaci strojcek,len absolutne neviem ci planzetovy alebo frezkovy.citam kopu recenzii a rad,lenze si dost protirecia,takze mam v tom vacsi hokej nez pred citanim recenzii :-D priatel ma dost tvrde chlpy na tvari.ked sa holi ziletkou,tak mu to pravidelne krvaca.nie,nedoreze sa,je to asi kombinaciou tvrdych fuzov a citlivej pokozky.a rastu mu dost rychlo.holi si vzdy celu tvar a krk,nenosi ziadne zortrihy ani bokombrady ani nic.holi sa 1-2x do tyzdna,aj to nerad kvoli spominanym problemom.tipujem ze ak by take problemy nemal,tak sa holi castejsie.vedel by mi niekto poradit ktory strojcek by bol prenho vhodnejsi-ci planzetovy alebo frezkovy?netreba konkretne modely,ide mi hlavne o typ.ak ste ale s niektorym konkretnym modelom spokojny,samozrejme mozte napisat.idealne ak by vedel poradit niekto,kto ma podobny typ fuzov a citlivu pokozku ako priatel a popripade skusal oba druhy strojcekov-ze by to vedel porovnat a lepsie poradit.velka vdaka za vsetky rady.

Mirka-Hornakova

Písala som si s pani z redakcie z tohto webu www.spotrebitelskytest.sk a tá mi poradila. Stačí ak jej napíšete na email a ona vám aj zavolá. Robia všakovaké testy a dosť sa tomu rozumia. Nemajú žiadnu predajňu preto je to úplne nestranné.

JankaHanulova

Ja som môjmu kúpila Philips podľa tejto recenzie: svetholenia.sk . Zatiaľ slúži a bol fakt za skvelú cenu . Myslím, že od takých 20e hwww.zdravie.sk zoženieš :)

inak

problem u frezkoveho, alebo planzetoveho holenia je to, ze casto z oboch vznika podrazdenie pleti. Skusal som oboje a nevyhovoval mi ani jeden typ, pritom som ich pouzival dlhe roky. Nakoniec som pouzil zastrihavac brady - je to taka trochu uzsia verzia strihaca vlasov. Striham to bez nastavca. Neoholi to hladko, ale necha to take strnisko, avsak nedochadza k podrazdeniu pokozky a ani k zarastaniu chlpkov. Od vtedy mam pokoj.

huhu

Presne,tiez by som nedavala tolko za strojcek,obzvlast ak neviem ci mu sadne,bude vyhovovat a pod.
A tiez som pocula,ze ked strojcek,tak jedine braun :-) tak asi pojdem do toho modelu co si aj ty kupila priatelovi,lebo presne tento model je na viacerych strankach ako najoblubenejsi.
Tak este raz vdaka a zelam krasny den :-)

ewelin2828

aj môj priateľ ma také tvrdšie fúzky a nič nevravel....a ešte aj dosť rýchlo sa s tým holiacim strojčekom oholí....s tým predošlým sa to nedá porovnať, vraj :D
celkovo vraj Brauny patri medzi to najlepšie, tak som počula od veľa ľudí...aj ten môj ma už asi tretí Braun heh :) isto sú aj daké lepšie značky, ale nedáme 300 eur za strojček predsa :D

huhu

Ewelin,dakujem za odpoved.presne po tomto braune som pokukovala aj ja,len v hodnoteni ludi na alze tam niekto pisal,ze ma problem oholit tvrde fuzy,a tie moj priatel ma,tak ma to trochu odradilo.ale tvoja odpoved mi dost pomohla,takze velka vdaka :)

Popripade vie este niekto poradit,nech viem naisto,ze ten planzetovy je pre neho vhodnejsi? Dakujem.

ewelin2828

Ahoj, ja som pred mesiacom kúpila svojmu priateľovi Braun Series 3-340 (stál cca 60 eur). Je to planžetový holiaci strojček a priateľ si ho veľmi chváli...Aj pred tým už mal tú istú značku, tiež planžetový a zháňali sme info, či náhodou ten frézkový nie je lepší (aj na nete, aj priamo v obchode)....a bolo nám povedané, že tie frézkové sú skôr pre začiatočníkov, pre slabšie fúzky a pre tých, čo sa holia raz maximálne dvakrát do týždňa...predavačka nám povedala, že kto sa holí planžetovým, ten frézkovy mu už stačiť nebude....
Ten planžetový je vhodný na každodenné holenie, pre skúsených a starších, čo majú tie fúzky pevnejšie a tvrdšie...
Ale určite je to aj o zvyku...sú takí, čo nedajú na frézkový dopustiť a naopak...ale keďže píšeš, že tvoj priateľ sa elektrickým strojčekom ešte neholil, tak tu to bude asi viacmenej jedno....ale môj priateľ začal s planžetovým a je maximálne spokojný :)