Roztrhnutý kondóm

Príspevok v téme: Roztrhnutý kondóm
trikráthádaj

Ahojte,chcem sa opýtať.Mali sme s priateľom styk,spravil sa,potom sa bol utreť,vycikal sa všetko,obliekol sa a leželi sme.Potom sem však dali druhé kolo,on sa už neurobil,no všimol si,že sa pretrhol kondóm a ešte dvakrát do mňa vnikol.Aká je šanca,že som tehotná? Nemal ani tekutinu,predtým sa poutieral,bol na wc,prosím máte niekto skúsenosť s týmto? ďakujem

Nikuš Ká

Mám rovnaký problém. Mne sa to stalo deň po menštruácii. Na začiatku nám praskla guma ale nestihol sa spraviť tak dúfam, že bude všetko v pohode. Teoreticky sa nemohlo nič stať kedže predejakulačná tekutina by nemala obsahovať spermie.

SolomonKane

nie spermie tam nie su. jedine ak by isli druhy krat nato a chalan sa nevymocil a neumyl sa. v predejakulacnej tekutine nie su, jedine, ze by chlapovi trosku uslo ale to sa da vsetko odsledovat.

escap

Tabletka po (escapelle) môže zabrániť ovulácii, ak sa užije v predovulačnom období, inak počatiu (oplodneniu) nezabráni a potom spôsobuje raný potrat, pretože zabráni oplodnenému vajíčku uchytiť sa vo výstelke maternice. Žena tak otehotnie a tabletka po tehotenstvo hneď aj ukončí.

Takže žena môže otehotnieť = počať, aj keď vzala tabletku, nedozvie sa však o tom, keďže tabletka následne pôsobí abortívne. Z morálneho hľadiska je preto jej užívanie neprípustné, pretože zabíja počaté dieťa.

trikráthádaj, nepíšeš, či si v čase styku mala plodné dni. Ak nie, nemala by si ako počať a tabletku po by si brala zbytočne. Ak si mala plodné dni, mohla si počať. Ak by si následne vzala tabletku po, bola by si zodpovedná za jej účinky v tvojom tele.

Rovnako prakticky všetka dostupná HAK na našom trhu pôsobí abortívne. Odporúčam preto prirodzené metódy plánovania rodičovstva prípadne sexuálnu abstinenciu, ak nechcete dieťa. Je to lepšie ako dieťa počať a hneď ho vďaka tabletkám potratiť.

xem

pre istotu by by som volil tabletku po
my sme pouzili escapele ... prídeš do lekáárne a vypýtaš zaplatíš to je vše ... ale čím skor je tam síce napísané do 72hodín ale nič nepokazíš keď si to dáš hneď ..