Znamenie panna a strelec

kapustnica

Dakujem za prispevky :D
Ja som strelec a mam doma pannu a najviac mi sedelo prirovnanie Clariky. Je dost precitlivena,labilna a rychlo sa rozrusi. Niekedy dochadza az k takym stavom amoku:D
Ja ako strelec s amoc hodnotit neviem :D Ale urcite som dominantna,tvrdohlava,neustupciva az pomstychtiva,vela x robim napriek hlavne pri hadke a potom dochadza k mojej panne az stav amoku :D
Ale inak velmi dobre vychadzame. Akurat tie hadky sa nam vymykaju z pod kontroly :)

ariel121

Poznan 4 muzov panny (3 dokonca narodeni v ten isty den!!!) Na prvy pohlad vyzeraju byt tichsi ale vo vnutri fajn humor, su rozumni a vyzeraju byt stabilni.
Poznam taktiez 4 strelcov (z toho 1 strelec bracha)-dost so s nimi rozumiem ale na druhej strane, osobne ma toto znamenie vie velmi vytocit. Such tvrdohlavi a prelietavi a neda sa spolahnut. Ale urcite many aj Dobre vlastnosti :-)
Celkovo zalezi na cloveku.

embryo

Slobodna: za vsetko moze sloboda! :-)

Clarika: moj charakter som poctivo a dlhe roky budoval na svojich krivych nohach... mesiac v ktorom som sa narodil na to nema ziadny vplyv :-)

nie nadarmo sa astrologia povazuje za pseudovedu...

jatomuverím

Ja sa musím tiež zastať ľudí ktorí na znamenia veria. A najlepšie je si zistiť charakteristiku znamenia človeka čo tu dal Hráč. Moneo je asi najstručnejšia a najvystižnejšia charakteristika človeka podľa znamenia. Moja bývala frajerka je v znamení leva čiže levica a to čo tam píšu na 85% na ňu sedelo. Potom som si zisťoval ešte jednu babenku v znamení rýb a tiež to na ňu ten popis sedel na takých viac ako 80%.
Ale ešte mám otázku na pána Wrecka. Wreck vy o čom točíte? Vôbec ale vôbec som váš príspevok nepochopil. Nejaké stručné vysvetlenie by sa hodilo. Ako roznožky veď dievčatá sa bavia o znameniach nie o strate panenstva na piatykrát.

Clarika

kombinacia panny a strelca je absolutne nevhodna! Najlepsie vychadzaju panny s kozorozcami a rakmi.
k strelcom sa zase hodia levi, barani a vodnari.
musis si uvedomit ze strelci su ohnive znamenia tak ako levi a barani energicki a psychicky silni. Panny su zemite znamenie ktore je precitlivele, dusevne labilne a slabe.
PS: ti ktori spochybnujete vplyv znamenia na povahu a charakter cloveka si nieco o tom nastudujte a porovnavajte ludi ktorych poznate vo svojom okoli a znamych a zistite ze vela popisu v jednotlivych znameniach sedi.