Zápal pľúc alebo...

Príspevok v téme: Zápal pľúc alebo...
ofelia

Mám už roky problém s pľúcami, alebo aspoň si to myslím. Začalo to nedostatkom pohybu, dosť ma pichalo v hrudi na úrovni priedušnice a cítila som pri tom tlak v ušiach, v hlave mi tak zahučalo hlavne pri prudkých pohyboch. Ak som sedela pridlho doma bez pohybu, a priveľa času ležala na posteli, začali ma pľúca pobolievať. Po 5 dňoch v nemocniciach som sa mesiac dávala dokopy, tak strašne ma boleli pľúca, chrbát od piatich dňoch ležania!

Posledný rok sa to zhoršilo nasledovne: ak doma sedím deň alebo dva, a potom vyjdem von, hýbem sa, tak v noci keď si ľahnem, mám strašné bolesti pri prehltnutí sa mi neskutočne ozývajú pľúca. Ďalšiu noc nič. Mandle mi vybrali pred troma rokmi, ale myslím, že niečo mi zostalo vo vnútri. Nerobila by som z toho cirkus, keby sa mi to nezhoršilo. Videla som snímok napadnutých pľúc, vraj existuje niečo aj ako chronický zápal pľúc. Známa hovorila, že môžem mať aj prirastené kosti k pľúcam, ale mňa už unavuje za všetku bolesť viniť chrbticu.

Chcela by som ísť k doktorke, vedel by mi niekto poradiť takú, čo ma hneď nepošle na rtg (ten už mám)? V Košiciach alebo v Prešove?

Ďakujem vopred za odpoveď.

RNG

en.wikipedia.org
Zialbohu su dnesne lekarske metody na tuto infekciu ci uz na diagnozy alebo na liecenie este len "v plienkach", takze medzi nami je hromada ludi s touto nakazou, a aj ked chodia na pravidelne prehliadky lekarom im to dosial neobjavili. A aj ked to objavia, tak maju velmi slabe prostriedky na jej vyliecenie. Kedze sa siri kvapockovou infekciou, bude jej coraz viac az z toho bude velmi nepekna epidemia.

mascha

mala si teda robené vyšetrenie na chlamýdie? tie neliečené a nediagnostikované môže okrem dýchacích ťažkostí spôsobovať závažné ochorenia,ale zase som na webe čítala,že ich nositeľmi sú parazity,ktoré sa ťažko dokážu,preto je liečba taká ťažká,lebo sa nelieči pôvodca

RNG

Mandle nie su primarny zdroj infekcii. Chronicke infekcie nazyvaju lekari take, na ktore nepoznaju dostatocne ucinne farmaceuticke lieky. Ale v prirode take existuju. Napr z kvapockovej infekcie, co sa usadi v prinosnych dutinach dostavame s hlienami stale nakazy do hrdla priedusiek a pluc. Nic ustne brane, snad okrem NAC serrapeptazy na odmaskovanie a oreganoveho oleja ustne na to neposobi, ale miestne sa to da velmi casto potlacit kvapkami roztoku citricidalu,professional formula(dostanes napr v Hoogle), 2 kvapky do 30 ml kokosoveho oleja, kvapkat v leze s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin.
No a posilnovanie crevnej probiotickej flory tym ze beries kvalitne probiotika a krmis ich kazdodenne doplnkom zmesi mikrovblaknintu znacne pomaha, preto to odporucam kazdemu cely zivot.
V nemozniciach, kde je plno chorych ludi sa roznasaju rozne nemocnicne/nocosomial infekcie, na ktore nezaberaju atb a mnohe z nich zaroven znizuju imunitu Priklad su rozne bakterie, co tcvoria na svoji obranu biofilmu, tj zdruzia sa do vacsich celkov a spolocne sa brania proti prieniku antimikrobialnycy latok. To patri tteda do tych "chronickych" ale to sa da riesit branim odmaskovacov ako som uz naznacil NAC a serrapeptaza
Velmi tazko znicitelna je aj chlamidioa pneumoniae, na co existuje len dost malo znamy vyse rozny protokol povodne znamy Vanderbilt/Wheldon, kde sa beru 3 silne antibiotika cely rok.Kedze je to spojene s hromadou postrannycy ucinkov, odporucam skor pouzivat odmaskovace,
extrakt z olivovych listov(3 x 300 mg oleuropeinu) a
kvapky samento coumanda a banderol(2 x 15 kvapiek)
samozrejme dlhodobo, lebo tato vnutrobunecna nakaza sa tazko hubi.
Ale aspon uvedene nemaju ani pri dlhodobom brani ziadne skodlive postranne ucinky, tiez neposkodia probioticku crevnu floru, tj neznizia tym imunitu, ako to spravia atb na mnohe infekcie.

ofelia

Mala som herniu, ale povedať som chcela, že keď som tam ležala 5 dní, potom som sa mesiac trápila s chrbticou a dýchaním. To bol iba príklad... Ja jednoducho nemôžem byť doma ani deň, aby som nemala problém s dýchaním, tlakom v hlave, akoby mi krv tuhla, a tiež nemôžem pridlho ležať v posteli, potom mám strašné bolesti.

klara19

v nemocnici si bola prečo?ja viem,že existuje aj zápal pľúc bez klinických príznakov,ináč pôsobí tvoja "spoveď"
dosť nejasne,tak to nemusia byť pľúca...