Krvavy vytok mimo cyklu

mackani

No už to mam treti den, tak ako normalna menstruacia, tak snad mi dosla skor a nebudem ju mat zas :D Lebo ma porazi, tak neskutocne ma boli brucho :/

MajkaN

Som na tom úplne rovnako, mám podobný problém už 6 dní a dr. mi povedala, že je to hormonálna nerovnováha.

jadierko

Ide pravdepodobne o krvacanie z ovulacie. Kedze mas to na 17 den cyklu ovulaciu mas tento mesiac asi oneskorenu co je bezne pretoze ako menstruaciu tak aj ovulaciu ovplyvnuje mnozstvo faktorov ako psychickych tak aj fyzickych/stres, ubytok ci prirastok na vahe, lieky, horucka, infekcne ochorenia, hormony atd./ Pravdepodobne ti aj menstruaciu pride neskor.
Ak ide len o kratkodobe krvacanie ktore ti postupne zmizne je to ovulacia. Niektore zeny maju ovulaciu ani otom nevedia a ine ju maju bolestivu a krvacaju.
Inou pricinou moze byt prasknuta cysta o ktorej si nevedela alebo hormonalna nerovnovaha.

mackani

Hmm nic som nebrala ziadne lieky ani HAK neberem, ale asi pravdepodobne to bude stres, tak kupim si cajiky a uvidim teda kedy to odoznie , diky moc :)

knaja

Neboj, to budu len hormony...aj mne to kedysi raz za cas takto haprovalo. Hormony somale nikdy nebrala. Mozno si bola aj v strese ci brala nejake lieky ci atb. Tie caje su vyborne.

mackani

Tehotna urcite nie som, to viem na 100% . No diky za radu, lebo ma to prekvapilo a aj vystrasilo, prvykrat som sa s tym stretla.

knaja

Nemozes byt tehotna?? Niekde som tu raz odpisala, ze som sa na to lekara raz v nemocnici pytala kedysi davno, ze to moze byt hormonalne..alebo aj skorsia ovulacia, vtedy aj moze byt bolest...mavala som az taku, ze som ani kychat a ani smiat sa nemohla. Skus pit alchemilkovy caj a prip. aj mysi chvostik...a ak nic, tak k lekarovi.