Neni to vzajomne, ako dalej?

Príspevok v téme: Neni to vzajomne, ako dalej?
SmutnaDidi

V skratke, sme spolu nieco vyse mesiaca(este sme spolu ani nespali - nechcela som ist do toho hrr) pise prvy, vola ma von, ja mu nepisem moc prva snazim sa posibit nedostupne ale namotala som sa a to dost. Lenze z jeho strany to az tak necitim,,, nieje tam \"TO\"... Prosim poradte co robit, trapim sa kvoli tomu, rozpravat sa s nim o tom nechcem nech si nemysli ze som nejaka stihacka a ze ho chcem uhanat. Len ma boli ze necitim z neho to namotanie a ani svoje city nemozem prejavit naplno, bojim sa ze z jeho strany je to len nejaka kratka zalezitost.

skorosenior

No pokiaľ sa dozvieš že "Bola si úžasná" "Nikdy v živote mi nebolo lepšie" "Si lepšia ako bohyňa sexu" " Je mi s tebou úžasne" a dokonca "Mojko, mám ťa rád" tak vedz, že trtkačka sa páčila, ale s láskou si nie je istý.
Pokiaľ počuješ "Milujem ťa viac ako svoj život" tak vedz že skutočný chlap (nie sráč) takéto vyznania nerozsieva a pokiaľ si nemyslí čo hovorí tak použije jednu z formulácií vyššie alebo podobnú

skorosenior

To je presne to. Vášnivé vyznanie a potom sa zistí že v posteli to jednoducho nefunguje a nefunguje. Potom je najrozumnejší rozchod (ak nechce človek dožiť v celibáte) a to je menej bolestné pre ženu ak si nemyslí že sa rozchádza s niekým kto ju hlboko miluje.
A s takými vyznaniami je dnes inflácia, kedysi sa to nehovorilo tak mirniks-dirniks každej ktorú človek chytil za ruku. Takže keď to nejakej poviem tak len ak ju milujem celú celučičkú - a to je vrátane sexu. Potom to môžem povedať a byť si tým istý. Okrem toho si myslím že také vyznania najúprimnejšie z mužských úst znejú po sexe, vtedy nehrávajú divadlo ani najväčší herci :)

Slobodna

skorosenior toto som mala skôr na mysli: "ale nikdy by som nepovedal žene "milujem ťa z celého srdca" kým som s ňou nespal."

skorosenior

A ešte som chcel povedať že osobne som nikdy nemal sex s nikým koho som nemiloval, ale hlboko sme sa milovali s jednou kde nám sex proste nefungoval. Skončilo to katastrofou.

skorosenior

Slobodná, nemám to prepojené, len zo skúsenosti som videl v živote že každá veľká láska kde to neklapalo v posteli sa zmenila na utrpenie. Niekde to trvalo pár rokov, niekde 10, niekde dokonca 30 ale vždy sa to stalo. Takže môj úprimný názor je že musí byť oboje pretože nepoznám opačný prípad. To že niekto dožije až do smrti v súkromnom manželskom očistci neznamená že to bolo štastné manželstvo.

kafe

prepáč, ale mne tvoje správanie a dedukcie prídu úplne že divné. TY nedávaš najovi chlapovi záujem, emócie, nič.. naopak, povedala si mu, že spolu ani nie ste a hráš sa na nedostupnú. Myslíš, že z TVOJHO správania si chlap môže myslieť, že oňho máš vážny záujem?? Podľa mňa nie. Tak čo potom chceš? Vo vzťahoch sa žiadne hry nevyplatia. Buď ideš so srdcom na dlani a dáš čo máš (a jasné že sa môžeš i popáliť), alebo možno prídeš o skvelého chlapa len preto, lebo si sa HRALA a KALKULOVALA, kedy sa on prejaví prvý.
Prečo chceš vyprovokovať JEHO, nech sa viac snaží, keď ty sa nesnažíš vôbec?
"ale uz konecne by som chcela mat normalny vztah" - dievča, podľa mňa je toto kameň úrazu. Tlačíš na pílu. Na začiatku vzťahu nikdy nezistíš, či je vážny, normálny.. to proste vždy ukáže len čas. Uvoľni sa trochu, ukáž mu, povedz, čo sa ti na ňom páči, že si s ním rada - to nie sú žiadne vyznania lásky, len to druhú stranu veľmi poteší a možno naštartuje, aby sa viac prejavil. Proste nevis na TOMTO vzťahu, že je to tvoja jediná šanca na NORMÁLNY vzťah a ak to nevíde teraz, tak už nikdy normálny vzťah nezažiješ. Nebuď pipi. Nevíde to teraz, víde to na tretí, piatykrát.. to je jedno kedy ale víde to. Ale ak budeš v kŕči, že ja už strašne chcem normálny vzťah, pokašleš a odplašíš si presne ten typ chlapa, ktorý ťa mohol urobiť šťastnou. Rozumieš? Uvoľni sa, ber veci tak ako sú, prejav sa aj ty a uvidíš. Možno to víde. A možno nie. Ak nie, nič sa nedeje, ide sa ďalej.

skorosenior

Som už nie stará, ale starožitná škola, aj mal som v živote vzťahy kde sme chodili aj dva roky kým prišlo k sexu, ale nikdy by som nepovedal žene "milujem ťa z celého srdca" kým som s ňou nespal. Myslím že aj veľa iných chlapov a tí ktorí to len tak okolo trúsia tak to majú len ako pracovnú metódu dostať ženu do postele.