Malé prsia... alebo nadržaný frajer...

Príspevok v téme: Malé prsia... alebo nadržaný frajer...
hannah515

Ja viem že to čo idem riešiť ako problém pre niektorích sa bude zdať asi hlúpe a trápne , ale jednoducho musím sa asi vyrozprávať .Mám priatela s ktorým som asi tri mesiace.Začali sme spolu aj spávať už ale čo ma hrozne štve je že mám malé prsia a mám pocit že priatelovi sa to nepáči.
Ked sa ideme milovať dokonca mi nedá dole ani podprsenku a niekedy ani tričko.Stači mu len to ostatne.Vobec sa ma na prsiach ani nedotýka ani nic.A pred tým ked ešte sme sa intímne nepoznali sa išiel potrhať za tým aby som si dala všetko dole a potom zrazu nič.Zle to berem koli tomu ,lebo na Facebooku velmi často lajkuje ženy polonahe a kadejake a s velkými prsiami.ale do oči mi to nepovie že by sa mu to nepacilo vravi mi ze sa mu pacim taka aka som ale podla mna nie.a dokonca stále na každu ženu ked aj pozeráme film a je tam nejaka s velkymi kozami s výstrihom tak nezabudne podotknuť kludne predo mnou že je jebavá.Proste ma to uráža a neviem mu to ani povedať tvárim sa akože nic pred ním ale v skutočnosti sa ma to dotýka a neviem ako to riešiť. alebo to nechať tak ? Ja neviem som z neho taka sklamaná alebo čo a zatial som to s nim neriešila preto sa chcem opýtat Vás baby ako by Ste to vy riešili či Ste mali taký problem podobny alebo neviem.Alebo je to vážne hluposť ? a nechám to tak ? Dakujem za rady ...

wee

Musis si hlavne zvazit preco si s nim, kvoli comu ta zaujal a co ti na nom vyhovuje...a ci toto vsetko je silnejsie ako jeho prizemne spravanie ked sa jedna o sex a ine zeny....jasne ze kazdemu sa zda nepochopitelne preco si s takym hovadom, ale z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze aj s takym clovekom sa da popracovat...len si musis udat hranice..keby si chcela viac o tom popisat, daj mail

usb

Presne, musim suhlasit so Slobodnou. Ja mam ten isty pocit z toho co si napisala. Ina ho asi pre jeho blbu povahu a vulgarne vyjadrovanie nechce a ty si rada, ze aspon niekoho mas tak ste spolu. On je rad, ze si ma kam zasunut a ulavit a ty si nahovaras, ze ho milujes. Ak je muz skutocne zamilovany nebude lajkovat hole baby na webe a komentovat ich vzhlad. Ak miluje skutocne tu svoju a nielen jej telo nebude riesit jej prsia. Je to este nevyzrety a nadrzany chu*ko. To, ze sa mu pacia velke cecky je ok. Niektorym sa pacia mega velke, inym normalne a inym male, ale preco je potom s tebou? Lebo ako som uz pisala alebo ako hovori slovenske prislovie "ked neprsi, aspon kvapka" Uz len to, ze sa s nimi nemazli, nehladi, nebozkava ani ich nechce vidiet co je ako sucast teba a patri to k tebe, je znak, ze ho zaujima iba spodna cast tvojho tela.
Ako mozem byt s takym curakom? Neponizuj sa a nestracaj s nim cas. Vaz si samu seba a posli ho do prdele. Ak by ta miloval, miloval by kazdy kusok na tvojom tele.

Slobodna

Prepáč ale napíšem ti to priamo a asi dosť kruto. Nielen, že ho nepriťahuješ, pretože ak sa pri milovaní, resp. sexe nechce pozerať na tvoje prsia, hladiť ich atď. tak sa mu jednoznačne nepáčia, on ťa navyše ani nemá rád, pretože hádže pred tebou také sprosté poznámky o ktorých musí vedieť, že ti ublížia, dotknú sa ťa.

Ale ešte je tu jedna možnosť, ale ani tá nie je bohvieako pozitívna a vyplýva z jeho správania - má ťa len na sex, žiadny cit k tebe nemá - šuká s tebou ako s ... (v podprsenke, v tielku) a je to totálne prasa, úplne prázdne, ktorého v živote zaujíma len sex.

Z tvojho príspevku som sa ale nedozvedela prečo si vlastne s ním??? Dosť by ma to zaujímalo, čo ťa dokáže na takomto chlapovi vôbec priťahovať. Pre mňa nepochopiteľné, lebo ty vyzeráš ako normálna, rozumná baba :(
Ešte jedna vec - prsia vo vašom vzťahu vôbec ale vôbec nie sú problém, sú iba následok, na ktorom sa zviditeľnili úplne iné problémy.

šmolinka :)

môj názor je, že si málo vďaka svojmu priateľovi veríš.. musíš sa mať rada, vážiť si sama seba a nieže bojím sa mu to povedať,lebo netuším, čo sa stane.. takéto veci by ti človek ktorý vyhlasuje, že ťa má rád, rozhodne nemal robiť.. láska sa dokazuje skutkami a pekným, úctivým správaním a nie sladkými rečami.. :( ach jaj tak ako ti tu radili, skus pozbierať odvahu, všetko mu to povedať čo ti prekáža a keď to nezaberie a uvidíš, že si nebodaj ešte z toho robí srandu, tak si proste povedz , že je to debil, ktorý si ťa vôbec nezaslúži.. každá z nás sme jedinečná, krásna ale musíme byť o tom aj presvedčené.. to, či si veríš,to z teba vyžaruje.. :)ber to tak, že nie každá z nás musí mať melony, ja mám tiež prsia medzi b a c košíkom, ale som s nimi spokojná a môjmu priateľovi by ani nenapadlo povedať mi, že sú moc malé alebo že chce babu s väčšími :).. :( ty si nepochybne tiež veľmi dobré dievča, a zaslúžiš si lepšieho.. omnoho lepšieho ako tohto závisláka na porne.. veď to je humus, že niekoľko krát do dňa, inú by odo mňa schytal..:D ale vážne, moja skús robiť na vážení si samej seba a svojom sebavedomí..nedovoľ mu takto ti ubližovať !!!!:) daj vedieť ako to nakoniec dopadlo.. veľa šťastia ti prajem, ale pokús sa zobrať si niečo z toho čo sme ti tu všetky napísali :)) :)

wee

Hannah, ja mam takmer uplne rovnake muzske stvorenie vo svojom zivote...ale ten mi aj priamo povie, ze ich mam male a ze by chcel vacsie, ale ja mu vynadam a tiez sa mu vysmievam z jeho nedokonalosti..musis mu to vratit ;-)

CoUz

Tak to uz vyzerá zlé.. Vieš co? Nevykasli sa naňho musíš mu dať sancu. Proste si sadni oproti nemu ze sa idete porozpravat a pekne mu povec co ti vadí a ze chceš aby sa to zmenilo. Ze ti vadia tie poznámky a ze ti proste prekaza ze si vypisuje s inými ženami. A tak. Ak sa to bude snažiť zmrazit smiechom tento problém alebo sa nebude vedieť vzdať toho, tak sa proste naňho vykasli3 mesiace to ta bude menej trápiť ako 3 roky co bude ak nezakrocis...

GoFruit

Opustit ta nechce ale nie preto ze ta lubi ale preto ze si u teba moze dovolovat. U zeny s normalnym sebavedomym by mu to nepreslo.

.b.b.b.b

to co si napisala to vsetko som zazila...ex priatel mi tak znicil sebavedomie ze som odmietala chodit medzi ludi lebo som si myslela ze mam najhorsiu postavu na svete ...az druhy chlapi mi otvorili oci a povedali ze mam super postavu aj vsetko ze to bol nejaky zakomplexovany clovek...treba si davat pozor na takych to muzov a hlavne byt sebavedoma ...

Malka555

môj názor je, že takto by sa priateľ chovať nemal...myslím tým narážky na iné baby...to ako ti robí naschvál, žeby si na ne žiarlila alebo je naozaj taký tupý, že ani nerozmýšľa nad tým, čo povie pred svojou polovičkou?? môj teraz už bývalý partner mi raz za celý vzťah povedal, že som taká chudá, že ma nie ja začo chytiť ani zozadu ani spredu...a zahral to na vtip...ale už vtedy som spozornela, že tu asi niečo nie je v poriadku...ale nevykrikovala som mu nič, ani to neriešila..ale trápilo ma to...je to typ, čo musí mať dokonalú ženskú...ja som ňou ale nebola...no a, keď som sa s ním rozišla, tak samozrejme si neodpustil ponižovanie na moju adresu...a ako prvé hneď spomenul, že si myslím, že som neodolateľná a pri tom musím nosiť push-upky, lebo inak by som vo výstrihu nemala nič...mimochodom vôbec nie som z tých namyslených báb, ktoré si niečo také o sebe myslia..skôr naopak..ale vedel, že ma tým raní, tak si to neodpustil...a vtedy som zistila, čo je to za charakter...a takého chlapa už v živote nechcem...aspoň viem, že ak ma chlap raz nejakú takú narážku, tak ani nechcem vedieť čo všetko sa mu hlavou preháňa a určite nechcem ani jeho...