Chudnem ale naopak, priberám

Príspevok v téme: Chudnem ale naopak, priberám
GoldBubble

Zdravím vás, chcela by som sa spýtať na jeden problém ktorý ma už dlhšiu dobu trápi. Pomerne vždy som bola troška pri sebe ale nikdy mi to neprekážalo, moje krivky sa mi páčili ale v poslednej dobe neustále priberám a nedokážem si to vysvetliť keďže stravu mám obmedzenejšiu ako v minulosti a pravidelne, aspoň 4x do týždeň cvičím (30-40 min). Som už naozaj zúfala. Jediná vec na ktorú moje telo reaguje je hladovka, čiže len pitie vody cez deň,lenže to neriskujem a robím to len obmedzene. Už mi z toho preskakuje, keďže moja kamarátka zje 5x viac toho než ja, všelijaké \\\\\\\'sladké hovadinky\\\\\\\' a má 49 kíl pričom ak sa ja dotknem niečoho sladkého, hneď to na svojej váhe vidím a pritom ešte cvičím :( (vek,15)

ivonka133

Ak cvičíš teraz oveľa častejšie ako skôr, je to pravdepodobne svalová hmota. Pre orientáciu aká je tvoja výška a váha. Pre vek 15 rokov je tiež normálne že sa celá stavba tela formuje a mení. Sama si pamätám na to, že ked som mala 15 moja váha rapídne vzrástla. Hormony robia divy. Skús sa zamerať na eventuálnu zmenu jedálnička. Jedz každé 4 hodiny, mnej mastného a múčneho jedla. Ak priberanie trv dlhší čas, urob si poriadnu preventívnu prehliadku a testy na štítnu žľazu. Držím palce.

Majli

Cvičenim sa naberá svalová hmota---aj tá nam ukazuje na váhe čísla hore... Najdolezitejsie je pravidelne stravovanie-aby sa naštartoval metabolizmus-menšie davky ale pravidelne,vela tekutin,,správne cviky ...a vylučiť nejake zdrav.obtiaže,niekedy štitna zlaza nefunguje ako má alebo pečen,,,a už to telo moze davať najavo...skus aj vysetrenia ,,drzim palce!!!!!

no2

Možno naberáš svalovú hmotu. Ja si myslím o chudnutí asi len toľko, že len pocit prázdneho žalúdka posunie váhu nadol. Ostatné veci môžu byť tak max. pekné v tomto kontexte.