Chcem pobozkat kamaratku, som homo?

Príspevok v téme: Chcem pobozkat kamaratku, som homo?
diadia

Caute,mam taky problém .vlastne neviem ci to je problém alebo ako to mam pomenovat.Spoznala som jednu holku kamaratime sa strasne zlata je.nemam snou ziaden problem furt sa na daco u*ebavame, je velmi pekna ma stasne zlaty smiech kt.mi robi dobre (neviem proste mam ho rada ) niekedy ked snou kecam tak do nej drgnem a tak sa natahujeme proste.mam chut jej dat pusu a chcela by som vidiet jej reakciu nato.viem ze by to brala skor zo srandy my mame taky humorny vztah csetko sranda je.len by ma zaujimalo ze ak by som jej dala pusu ci by mi to opatovala...laka ma to uz asi2mesiace..mam rada ked sa obijmame ked salime smejeme sa.Neviem nepripadam si ako lezba ale u nej,tu chut pusu jej dat mam..
Napriklad ked som na diskoteke trosku pijeme,ako je tam chut ju pobozkat ale to vpohode zvladom lebo vtedy mam chut poriesit sa s nejakym neznamym chalanom a to ma vzrusuje.Ako nic viac len bozky na parkete a idem dalej l,a bavi ma to schlapcom v pohode.
Vztah nemam ziaden momentalne a mam 18rokov. Tak co si myslite o mojich myslienkach o bozku?

Majli

Myšlienky dokážu zájsť riadne daleko...ale zavisi na nas ako daleko im dáme priebeh... Preto zváž svoje nutkanie poriadne,,, každy ma slobodnu volu,,,ale moj nazor-zdravy fungujuci vzťah plny lasky moze byť len medzi moužom a ženou... ostatne je už ludská zvedavosť,,,skusili-vyšlo to-spoločnosť ich už prijíma,,,hm ale kam to speje do buducna??? ach jaj..... hruuuuuza!!!!!!!!!!!!

meemee2

vacsina zien ma lesbicke predstavy takze tvoje myslienky su dost bezne.. na druhej strane len malo zien tieto svoje tuzby realizuje, vacsinou to zostane len v tej rovine predstav