Priatel dal prednost onanii

Príspevok v téme: Priatel dal prednost onanii
vlaska

nas vztah uz dlhsi cas isiel dolu vodou..hadky a neporozumenie..dokonca aj vasen vyprchala..aj ked ja som mala zaujem o milovanie ...priatelani nie..tvrdil ze tie sexualne potreby potlacil..mozno aj koli mne a mojmu ochoreniu aj koli zevraj duchovnej stranke je dost pobozny..vcera sa stalo to co som necakala nachytala som ho v sprche..cez dierku som videla ako si onanuje..velmi ma to urazilo a vcera som s nim vztah ukoncila..bola tolen bodka ku vsetkemu trapeniu sa s nim.Urobila som spravne?

5.5 elsa

vlaska to musíš vedieť ty či si urobila správne len keď odmieta sex s tebou a radšej si ho urobí sám :D a popritom má asi nejakú ženu na sex si sa s ním mala otvorene porozprávať o čo mu vlastne ide a choroba neviem akú máš chorobu ale ak to neprekáža tebe potom nemá čo jemu :)

ajatolah

ved to je v pohode a bezne ze si muzi ho sami vuhonia ked zena nema chut alebo ma mensiu potrebu urcite by som sa kolu tomu neurazala a nerozchadzala a robia to aj zeny ked nemaju partnera pri sebe alebo je zaneprazdnent.iba k ste si nerozumeli v inych oblastiach a okrem toho je sproste kukuckovat ked partner sa sprchuje alebo si ho honi.kazdy mame pravo na svoje intimnosti.vobec by som.partnera nespehovala mozno to potrebuje raz tolko ako ty a ako to ma riesit nebude ta obtazovat ked tebe staci podstatne menej.ako by ti padlo keby partner ta nachytal ze masturbujes vtedy ked mas istotu nejto ta neuvidi .podla mna kazdy aj v manzelstve ma mat pravo na intimitu.ked sa spolu porozpravate tak mozte o sebe vediet kto kolko sexu potrebuje preto si ho sam honi lebo vie tebe staci malo.

vlaska

zamyslam sa aj nad sebou praveze..ze kde som robila chyby a nie som ziadna stihacka.lahko je kritizovat..ono to vsetko inak vyznie ked to clovek sem takto napise a ine to bolo v reale..ale v pohode prijimam aj kritiku

no2

Muž si spraví onaniu len vtedy, keď je na ženu poriadne napálený. Asi by si sa len mala nad sebou sama zamyslieť a nie tu riešiť svoje komplexy, nič v zlom.

Angelina7777

ani sa necudujem mu, ze to robi, ked ma taku stihacku.. co ho este cez klucovu dierku sleduje.. zi a nechaj zit.

vlaska

zuzi74 ano mas pravdu ze nas vztah bol uz davno nanic a vies preco so ho prijala naspat lebo viem asi lahko odpustat..a to je asi moja chyba...ze lubim takeho chlapa..

zuzi74

"Urobila som spravne?" Naco sa teda pytas, ked nepotrebujes odobrenie od ludi?
Uz pred tymi dvomi rokmi bol u vas problem a kedze pises, ze neznasas klamstvo a necestnost, preco si ho prijala naspat? Tu nejde o nejake onanovanie, ale o to, ze vas vztah bol nanic uz davno. A keby ti tu viaceri napisali, ze si urobila zle, alebo by ta chalan odprosil, si schopna sa opat k nemu vratit.