Panna + FWB (friends with benefits)

Príspevok v téme: Panna + FWB (friends with benefits)
Chiara+3

Dve otázky :)
som panna, a už KONEČNE by som to chcela mať. veď už mám po dvadsiatke. no zistila som, že mám nejaký blok čo sa týka vzťahov - mala som len jeden pubertálny "vzťah", pár rokov nič, a teraz aj keď som bola s nejakými chalanmi vonku, tak som po čase dostala blok, že som sa s nimi viac NEMOHLA stretnúť, proste súdim, že nechcem vzťah, len také... potešenie. Zatiaľ sa pohybovalo v medziach bozkov a dotykov.
a tak uvažujem, že by som to spravila s kamarátom (hoci sa nepoznáme veľmi dlho, je to milý chalan, ktorý by mal záujem). musím mať prvý sex vo vzťahu? nestačí na to len že ten človek je fajn a priťahuje ma?
a druhá vec, keby som sa rozhodla spraviť to takto, tak ako by som mu mala naznačiť, že súhlasím? lebooo už sa to raz mohlo stať, ale vtedy som mu povedala, že ešte nie je správny čas. a viete, ja som v tomto dosť mimo, neviem ako to chodí.

len-tak

Neodpisal by si mi, ked by si vedel kto som, nieto este aby ta to tesilo....tak ako som uz nikdy nemala kontaktovat ani ja teba, co som dodrzala, az do tejto chvile. Ja len chcela vediet, ze si po tom vsetkom prezil, no a ked sa mi zdalo, ze si to ty, chcela som si to overit a uz ta opat necham tak, slubujem.

Maj pekny zivot.
Ahoj.

Delete

len-tak - neviem síce kto si ale ak ma poznáš po mene tak nebudeš len tak hocikto ale výnimočná bytosť a preto bude tvoj komentár zabudnutý. Nikdy som nikomu neublížil a do zrkadla sa nepozerám...kazí to oči a vrásky tiež nie sú najkrajšie :) Ublížiť nám môžu len naše očakávania, každý človek má na výber, je slobodný a ak sa rozhodne odísť tak mu nebránim. Určite už nie sme v kontakte nech si ktokoľvek no ak si odišla bolo to len tvoje slobodné rozhodnutie. Žiaden človek nie je ,,pravý,, pokiaľ nie sme spokojní sami so sebou. A čo sa týka bozku tak nemáš pravdu - nie je časťou jedného tela si chcela napísať, no je časťou dvoch, ktoré sa pre neho rozhodli. A to spojenie na malý okamih vytvorí z dvoch tiel jediné. Aj princ môže občas prísť, no čo ak sa staneš slepou a uvidíš vždy len a len toho koňa. A inak tešilo ma :)

len-tak

Pekne napisane Marek (Delete), az na to, ze "bozk" nie je castou tela, hoci si chcel napisat zrejme "usta".
Tak sa ti snad dobre kuka do zrkadla, mne vysostne. A preco by ziaden pravy nemal prist, ked to skutocne prave si nas UDAJNE najde samo? Pekne sa to cita a prijemne pise, no ktovie kolko a co je na tom pravdy, vsakze.

Delete

Sex je len a len potreba. Je to veľmi silný a krásny zážitok no skutočné milovanie nemôže žiadny sex nahradiť. Nie som nijaký puntičkár a zažil som sex na jednu noc ale... Skúsenosti sú fajn, kamaráti tiež...no narábaj zo svojím životom vždy tak, aby si sa ráno mohla pozrieť do zrkadla. Mať sex s kamarátkou môže byť fajn no podľa návodu, ktorý som si vytvoril by to bolo nefér hlavne voči nej a nášmu priateľstvu. Nedokážem ti to vysvetliť ale ja to tak jednoducho cítim. A čo sa týka bozku, tak ten je podľa mňa tou najintímnejšou časťou ľudského tela, preto sa k.... nikdy nebozkávajú. Moja rada znie - neobetuj niečo po čom túžiš celý život, kvôli niečomu po čom túžiš v tejto chvíli. Žiadny ,,pravý,, nepríde a ak si si aj čítala niektoré príspevky tak im never až natoľko, obyčajne príde len kôň namiesto princa. No ak ťa bude niekto naozaj milovať tak to budeš cítiť každým kúskom tela aj duše. Nehľadaj to, čo nevieš nájsť...to skutočné si ťa nájde samo.

Chiara+3

ahoj ľudia :)
ďakujem vám. stále nič nebolo - ale už nad tým tak veľa nerozmýšlam, povedala som si, že to nechám plynúť a uvidím ako sa budem cítiť v danej chvíli :)
odkedy som to tu napísala s tým kamarátom som nebola, lebo sa nevieme skorigovať - ale píšeme si - ako kamaráti.
čo sa týka chúťok tak stále sú. :D ale minule som šla von a poriešila som sa na diskotéke (sex samozrejme nebol ale aj taká bozkávačka vám spraví náladu).
ale ste strašne super že mi radíte :) cením si to.

mhd 22

ajatolah ty si riadne mimo ked si myslis ze ti moze byt niekto sympaticky len ak ho milujes. podla tvojich vysinutych nazorov asi budes dalsi z miestnych schizofrenikov ako ten BJ a spol:D

ajatolah

v zivote nemaj sex s nikym koho nemilujes a s nikym kto neopatuje tvoju lasku nie si predsa slapka a nikto ta k sexu nenuti.radsej nikdy nic nemat ako mat s niekym kto mi nie je sympaticky koho nemilujem.

samehere

Chiara+3,
kolko ludi, tolko nazorov.
Za seba - bola som na tom velmi podobne, tiez po 20-tke panna, chcela som to darovat niekomu koho budem milovat, avsak nikto taky neprichadzal a ak ano nebolo to zas opatovane.
Moje telo uz velmi po tom tuzilo a tak som to prvy krat vyskusala s kamaratom, s ktorym som sa poznala par mesiacov. Bol starsi, skuseny, pritahoval ma ako muz. Vobec, ale vobec tento zazitok nelutujem a kludne mozem povedat, ze som mu za to vdacna. Vdacna za to, ze to bolo prijemne, nenasilne, dokonca romanticke. Nestalo sa to nikde na diskoteke, v aute, ani v parku - len preto, aby som to uz mala za sebou..
Bolo to planovane a aj ked tam nebol vztah ako si tu mnoho ludi predstavuje - ked je pre nich OK robit to v tej chvili z lasky s vedomim, ze o par rokov bublina praskne - ich klamanie... Ved to potom by si mohla lutovat aj to, ze prvy krat to bolo s tym nespravnym, lebo ste sa neskor predsa rozisli a Ty si to chcela dat iba tomu pravemu... Nehovoriac o tom, ze dotycny moze predstierat, ze chce s Tebou vztah len preto, aby Ta dostal...
Vsetko je to o Tebe a aj o Tvojom kamaratovi, lebo naozaj zalezi aky je ten chlap a ako sa k tomu postavi. Nemusi Ta milovat, ale moze mu na Tebe ako kamaratke zalezat a bude chciet, aby sa Ti to prvy krat pacilo. Dolezite je ujasnit si to. Ja sama by som mu na rovinu povedala, co od neho ocakavam (samozrejme v tom musis mat jasno Ty). Ak som to spravne pochopila - on by zaujem mal. Neviem, ci vie, ze si panna, ale myslim, ze by to mal vediet - ten moj to vedel a dokladne sa na to pripravil.. Niekto tu spominal, ze prvýkrát z toho nebudes nic mat, no ja to nemozem potvrdit, ako som uz pisala ja to vobec nelutujem a bol to velmi prijemny zazitok, na ktory aj po rokoch rada spominam...
My sme sa s tym kamaratom este par mesiacov sexualne stretavali, ale stanovili sme si pravidla, ze naozaj pojde iba o sex. Mozno som casom k nemu citila aj nieco viac, avsak drzala som sa toho pravidla v hlave a nejaku lasku, pripadny vztah som si nepripustila... Neskor sme to ukoncili z jeho strany a ja som si casom nasla priatela s ktorym som uz niekolko rokov...Milujeme sa, planujeme buducnost a vôbec nevadi, ze nebol moj prvy, lebo v kvalitnom partnerskom vztahu su ovela dolezitejsie veci ako to, ci bol, alebo nebol Tvoj "vyvoleny" partner ten prvy...
Tolko moj nazor a moja skusenost.

stryco

zeny to zvyknu znasat tazsie ako muzi, castejsie to potom lutuju. uz len fakt, ze v tom nemas jasno a potrebujes to riesit tu na fore, hovori sam za seba. z takehoto dobrodruzstva moze byt sice neskor aj vztah, ale nestava sa to casto, skor vynimocne.